1. Update: Mega Evolutions keren terug in Pokémon: Let's Go Pikachu en Eevee

Update: Mega Evolutions keren terug in Pokémon: Let's Go Pikachu en Eevee

Ook een bekend personage maakt zijn opwachting

Update: Inmiddels is er een trailer voor Pokémon Let's Go Pikachu en Eevee verschenen die Team Rocket en de Mega Evolutions uitlicht.

Origineel bericht: Mega Evolutions komen terug in de nieuwe games Pokémon: Let's Go Pikachu en Eevee. De Pokémon-fansite Serebii deelde nieuw verschenen afbeeldingen van het tijdschrift CoroCoro.

In het tijdschrift lijkt het onder andere dat Mega Evolutions vrijwel hetzelfde gaan functioneren als in eerdere games. De speler dient een zogenoemde Mega Stone te koppelen aan de juiste Pokémon om een Mega Evolution uit te voeren die eens per battle gebruikt kan worden. Pokémon die een Mega Stone gebruiken veranderen regelmatig van type en krijgen daarnaast een flinke power-boost.

Verder is in het tijdschrift te zien dat de pokémon Venusaur, Blastoise en Charizard, een Mega Evolution krijgen. De kans bestaat dat dit ook kan gelden voor andere pokémon uit de eerste generatie, zoals Pidgeot, Gengar en Alakazam. Hier is echter nog niets over bekend.

Naast Mega Evolutions toont het tijdschrift ook de eerste beelden van een bekend personage voor de aankomende Pokémon-games. Zo wordt Lt. Surge, de Gym Leader van Vermilion City, met Raichu aan zijn zijde onthuld. Verder gaat CoroCoro nog in op de al terugkerende personages Jessie en James, die de speler lijken uit te dagen voor een dubbelgevecht.

Pokemon lets go!

Pokémon: Let's Go Pikachu en Eevee komen op 16 november uit op de Nintendo Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Rick Bloemzaad Redacteur bij Gamer.nl en Insidegamer.nl. Houdt van zowel moderne games als klassiekers. Van Overwatch en Mario Kart 8 Deluxe tot Super Mario 64 en GTA 2.

Reacties

  • Zin in! :-D
  • Ik denk nog steeds dat er nieuwe Mega evoluties in komen voor alle gym leaders en/of de elite four. Zoals ik eerder aangaf heeft Nintendo de trademarks vernieuwd voor veel bekende pokemon uit deze serie; zoals Arbok, Weezing, jynx, dragonite, persian en machamp. Al deze Pokémon zijn te koppelen met gym leaders en team rocket. Opvallend is dat de laatste keer dat ze dit deden, er ook mega evoluties later van de desbetreffende Pokémon uitkwamen.

    Ik hoop echt dat er meer vernieuwingen in komen als zijn mega evoluties en wellicht andere nieuwe vormen. Daarnaast hoop ik ook op veel end game content

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren