1. Nieuwe game bevestigd door Mega Man-producer

Nieuwe game bevestigd door Mega Man-producer

Een vervolg op Mega Man wordt niet uitgesloten

In interview met Japanse game-website Gamer bevestigt Mega Man-producer Kazuhiro Tsuchiya dat er een nieuwe game in de maak is.

“Er is al besloten welke game als volgende ontwikkeld wordt, ik wil echter de specifieke details geheim houden,” aldus Tsuchiya. Verder zegt Tsuchiya dat een nieuwe Mega Man zeker niet uitgesloten is, maar of dit de game is waarmee ze bezig zijn is niet duidelijk.

Tsuchiya verteld verder dat er nooit sprake is van een spin-off met betrekking tot de Mega Man-franchise, volgens hem denkt iedereen aan een andere Mega Man wanneer ze aan de serie denken en dat dit komt door het verschil in generaties. "Om die reden willen we geen enkele serie of de toekomst ervan ontkennen,” zo gaat Tsuchiya verder.

Het is dus niet zeker of de nieuwe game onderdeel gaat zijn van de Mega Man-series, maar wel dat er een nieuwe game gaat komen van de studio en dat een toekomstig vervolg op de Mega Man-series niet uitgesloten wordt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren