1. Mega Man Zero/ZX Legacy Collection is uitgesteld

Mega Man Zero/ZX Legacy Collection is uitgesteld

Een maand vertraging

Capcom-medewerker Kellen deelt via een blog dat de Mega Man Zero/ZX Legacy Collection wordt uitgesteld naar 25 februari 2020.

De collectie stond eerst gepland op 21 januari 2020. Mega Man Series-producer Kazuhiro Tsuchiya gaat in een kort videobericht in op de reden voor de vertraging: "Het team heeft de moeilijke beslissing genomen om de releasedatum van de game terug te plaatsen om spelers de best mogelijke verzameling van deze geliefde klassiekers te kunnen bieden en een game te leveren die aan de verwachtingen voldoet."

Bekijk hieronder het videobericht van Kazuhiro Tsuchiya.

De Mega Man Zero/ZX Legacy Collection is een combinatie van zes titels: Mega Man Zero, 2, 3, 4, Mega Man ZX en ZX Advent. De collectie wordt ontwikkeld door Capcom, die tevens het bericht via de blog gedeeld hebben. De game bevat buiten de games om ook een artgallerij en muziekspeler, de nieuwe Z Chaser-klassementesmodus en de Casual scenario-modus, ideaal voor spelers die voor de eerste keer Mega Man ervaren.

De Mega Man Zero/ZX Legacy Collection komt op 25 februari 2020 uit voor pc, PlayStation 4, Switch en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren