1. Membercontent van de maand april

Membercontent van de maand april

April zit er lang en breed op dus het is weer tijd voor de maandelijkse membercontent van de maand-verkiezing. Jullie weten inmiddels hoe het gaat: je hebt een week om te stemmen op de onderstaande genomineerden. Deze maand krijgt de winnaar Mortal Kombat 11 voor de PS4. Succes aan iedereen en uiteraard bedankt voor het meedoen!

Aceblaze - Dropmix: Rockband meets kaartspel

Deze maand (eigenlijk vorige maand, maar oké) lichtte Aceblaze een vrij unieke game uit van Rockband-makers Harmonix. Net zoals die game heb je fysieke accessoires nodig om kaarten met elkaar te mixen om zo punten te scoren of gewoon lekker te freestylen. In zijn artikel legt Aceblaze voortreffelijk uit waarom je de nu in prijs gedaalde Dropmix-set eigenlijk moet proberen, en dat is wel een nominatie waard.

Heer Mida - UIT DE LOSSE POLS: AC3 (EN LIBERATION): DIT HEBBEN WE ECHT (NIET) NODIG

Heer Mida heeft duidelijk verstand van Assassin's Creed en kan er met z'n hoofd niet bij waarom Ubisoft Assassin's Creed 3 Remastered heeft ontwikkeld. Tenminste niet voor de consument, want hij is wel van mening dat het voor Ubisoft een zelf een goede terugblik is op het eerdere schrijfwerk van de game, dat volgens hem bergafwaarts is gegaan. Lees zijn stuk hier.

AC3

Tielo - Dagboek van een gamer deel 3

Tielo gaat keihard met z'n dagboek en is inmiddels aangekomen bij deel 3, dat in 1991 begint. In zijn nog altijd unieke reeks vertelt hij je over games, films en andere media die destijds een belangrijke rol speelden in zijn leven. Deze keer komen onder andere Star Wars Wing Commander, Terminator 2 en Wolfenstein 2D voorbij. Check hier Tielo's derde dagboek en de andere twee delen.

wolfenstein 3D

Dit zijn de genomineerden voor de maand april. Stem hieronder tot maandag 13 mei 12:00 uur op de winnaar.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jack O Redacteur bij InsideGamer en Gamer.nl. Helemaal gek van The Witcher 3, Pokémon, God of War en Uncharted. Zwak voor egels en andere beestjes.

Reacties

 • vond het artikel over dropmix ontzettend interresant, mijn stem is voor jou aceblaze!
 • Hmm ik denk dat ik ook voor Aceblaze ga.

  Hoe zit het trouwens met de nominaties? Welke zijn meegenomen?Het artikel van Tielo is van mei.

  Aangezien die van mij ook in mei is geplaatst, betekent het dan dat ie wel is meegenomen bij het nomineren van april en dus in mei niet meer meegenomen wordt?
 • @Luigi1985 Nee die van jou wordt gewoon meegenomen voor mei! Die van Tielo was eerder ingestuurd, maar kwam later offline. Hij had wat problemen met uploaden.
 • @Luigi1985

  Maak je niet druk, mijn stem voor de membercontent van de maand mei heb je al binnen! Altijd erg gecharmeerd van je stukken.
 • @Silverwolf

  Thanks voor het compliment. Maak me njet druk, maar was gewoon benieuwd vooral.
 • Verguld met de nominatie. De game laat ik overigens aan mij voorbij gaan, dus stem vooral op 1 van de andere kandidaten ;-)
 • Mijn vote gaat naar Aceblaze

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren