1. Update: Benjamin Ben wint de membercontent van de maand-verkiezing

Update: Benjamin Ben wint de membercontent van de maand-verkiezing

De stembussen zijn dicht en de stemmen zijn geteld: Benjamin Ben wint de membercontent van de maand-verkiezing van december 2018. Bedankt voor het meedoen en en hartelijk gefeliciteerd! De Astro A40-headset komt spoedig jouw kant op!
astro

Origineel artikel: Voor de winnaar hebben we een extra dikke prijs, namelijk de Astro A40 headset. Daarvoor hebben veel members extra hun best gedaan en verschenen er sterke, gezellige en mooie artikelen op de website. We willen iedereen hartelijk bedanken voor het meedoen en de moeite!

Hieronder staan de vijf genomineerde members met hun artikelen. Om er zeker van te zijn dat stemmen eerlijk verloopt, vragen we je om in te loggen met een Google-account. Hopelijk begrijpen jullie deze oplossing totdat we weer een geïntegreerde poll hebben op de website. Stemmen kan tot en met vrijdag 10 januari om 14:00 uur.

Succes en gefeliciteerd aan de genomineerden!

The Decider Raadt Aan: Oxygen Not Included – The Decider

The Deciders tweede artikel in zijn The Decider Raadt Aan-reeks verscheen in december, en betreft ditmaal Oxygen Not Included. In een enthousiaste tekst legt hij uit dat de game, die nota bene nog in bèta is, wellicht zelfs zijn game van het jaar is (totdat hij aan de slag ging met Breath of the Wild). Ben je ook benieuwd naar de game, lees hier dan waarom je het absoluut moet checken.

Oxygen

Welke games willen we spelen in 2019? – Luigi1985

Luigi1985 nam deze maand een bijzonder leuk initiatief: hij vroeg zes InsideGamer-members naar de game waar ze het meeste naar uitkijken in 2019. The Decider, Blasterjackson, Rickachu, Barton, Meta_Coola en That Mr. Awesome en Luigi zelf deden hun zegje over 2019. En zo’n gezellige verzameling van vooruitblikken verdient een nominatie voor membercontent van de maand.

Cyberpunk 2077

Recensie Until Dawn – Blasterjackson

Blasterjackson reviewde deze maand Until Dawn. In zijn recensie bespreekt hij waarom de game wisselvallig vindt en met name in de tweede helft een beetje in elkaar stort. Volgens hem zijn de hoofdpersonages best interessant, maar verliezen de horrorelementen een beetje hun impact. Lees zijn volledige oordeel hier.

until dawn

Mijn game-ervaringen van 2018 – Benjaminben

Benjaminben schreef een emotioneel artikel over zijn 2018 en hoe games hem door verschillende fasen hielpen. Zijn boodschap is mooi: “Games bieden soms een oase om je even in terug te trekken, maar net als bij een oase is het belangrijk om na een periode van rust je originele reis weer voort te zetten!” En zo is het maar net.

Unravel Two

Assassin’s Creed: Odyssey review: een sage verdeeld – Heer Mida

Assassin’s Creed Odyssey is wel vaker onderwerp van discussie geweest op InsideGamer, en Heer Mida liet deze maand weten wat hij van de game vindt in een uitgebreide review. Volgens hem is het een typische Ubisoft titel met veel vrijheid, maar wel een aantal minpunten. Dat weerhoudt Odyssey er echter niet van om een vermakelijke game te zijn.

Beste PlayStation 4 games

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Mijn stem gaat naar Luigi1985. Ik vond het een leuk idee om meerdere members erbij te betrekken. Overigens vond ik alle artikelen deze maand wel lekker om te lezen.
 • Verdiende nominaties, gefeliciteerd guys. Het aantal memberartikelen stijgt gelukkig weer, dus het is echt weer een compliment!

  Ik stem op Benjaminben, mooi persoonlijk stuk tekst. Maar de coöp content van Luigi vond ik ook cool en voor herhaling vatbaar.
 • @That Mr Awesome

  Dankjewel, voor support in het algemeen!
 • Woohoo, twee keer op een rij . Nieuwe headset is zeker welkom, dus duimen maar. In ieder geval veel succes aan iedereen.
 • Moeilijke keuze. De eerste heb ik ff gemist. Echt een toevoeging overigens in het algemeen dit en verdiend wat mij betreft een melding in de algemene nieuwsfeed. Ik nijg deze keer voor Mida te kiezen. Dat vond ik een uitstekend uitgebreide review. De keuze was wel moeilijk omdat ik het artikel van Benjamin ook top vond en een diep verband waar al veel over gesproken is. De review van blaster vond ik ook goed alleen viel ik persoonlijk teveel over de naar mijn idee te ontwijken spoiler waardoor ik een nieuwe speler die review maar voor ongeveer 70% zou durven laten lezen. Ik lees zo nog ff bij als het lukt over de andere twee.
 • Wow, Ben, Casper, wat een heftig, mooi, emotioneel en persoonlijk artikel. Die kwam wel effe binnen. Gecondoleerd nog met je verlies. En wat fijn dat je in games zo'n uitlaatklep hebt kunnen vinden. Ik wil nog meer zeggen, maar ik weet niet zo goed wat… Ik hoop dat het goed met je gaat iig man, en mijn stem heb je.

  Door BenjaminBens artikel kwam ik ook op jouw artikel, Jacco. Shit man, heavy shit ook. En helaas iets te herkenbaar voor mij. Ik woog op m'n 17e, 1,79m lang, 48,8 kilo. Ik was bang geworden voor eten na een hele kutte buikgriep. Het duurde zeker een half jaar of langer voordat ik weer normaal at (ook toen woog ik nog te weinig, 54 kilo), en de psychologische nasleep duurde jaren. Op een gegeven moment besloot ik te gaan trainen voornamelijk om meer honger te krijgen en een sterker lichaam te bouwen dat meer bestand was tegen ziektes. En ook dat lukte. Na 7 maanden woog ik 64 kilo.

  Mijn punt is dat, hoe lang iets ook lijkt te duren wanneer je er middenin zit (dingen kunnen echt voor eeuwig lijken wanneer je geen uitweg ziet), dat is niet zo. Maak dagelijks de beslissing om de shit waar je mee zit te combatten (hoor mij nou, spoken like a gamer) en je komt al een heel eind. Ik wens je alle succes toe!
 • @Sjazie kut om te horen dat jij iets vergelijkbaars hebt meegemaakt. Goed dat trainen heeft geholpen om beter te worden, je ziet er in video's in ieder geval meer dan prima uit.

  Thanks voor je advies. Ik ben nu zo'n 4,5 jaar bezig en hoewel het met babystappen gaat, het is een steady lijn omhoog.
 • @Sjazie

  Jouw comment doet mij meer dan goed, bedankt en wat fijn je hier weer te zien!
 • MIJN GAME-ERVARINGEN VAN 2018 van BENJAMINBEN krijgt mijn stem. Prachtig geschreven.
 • @tielo

  Bedankt, en wat vond ik jouw reactie bijzonder om te lezen. Rouw kent vele verschillende vormen, maar jou reactie liet een behoorlijke indruk op mij achter. Dankjewel en hou je taai!
 • In deze vond ik het heel moeilijk om te kiezen. Het verhaal van Benjamin Ben heeft mij enorm geraakt en roept heel veel waardering en respect op. Ik heb hem nu pas doorgelezen met een brok in mijn keel.

  Toch ben ik voor Luigi gegaan. Het is een vernieuwing in de membercontent waar ik heel enthousiast van word.
 • @The Decider

  Dankjewel kerel, mooi om te lezen. Ik heb op jou gestemd, metname omdat jouw artikelen een dusdanig niveau hebben die het verdienen eens van een beloning voorzien te worden. Je meest recente artikel was hier geen uitzondering op.
 • Wauw, wat ontzettend tof dat ik ben genomineerd. Ik heb deze tekst echt geschreven om eens een andere blik op games te werpen..ze staan zo vaak negatief in het nieuws terwijl ze ook zoveel moois weten te bieden. Er zijn namelijk spellen waar niet het geweld of het spektakel maar juiste de ervaring en het gevoel (Unraveled, Stanley Parable, Limbo en bijv. Journey) centraal staan.
  Dat mag ook wel eens gedeeld worden!

  Ik ben door jullie hoe dan ook al een winnaar binnen deze contest , vele van jullie reacties waren zo mooi, zo puur en zo meelevend dat ik er een brok in mijn keel aan over gehouden heb. Bedankt voor het lezen en bedankt voor jullie persoonlijke input. Jullie zijn een stel toppers!


  Nu weet ik dat veel members denken ;' ik wil graag content plaatsen, maar ik denk dat mijn schrijfwerk/mening/denkwijze niet goed genoeg is'. Laat je aub niet overdonderen door deze gedachte en ga lekker schrijven. Ik en vele anderen voorzien jouw content graag van zowel positieve als opbouwende kritieken! Want onderaan de ladder zijn wij serieus allemaal begonnen
 • @benjaminben

  Indeed, ik heb ook hoop geleerd over schrijven en reviewen toen ik hier jaren geleden begon. Daarom keer ik ook telkens terug als de tijd het toestaat.
 • Gefeliciteerd!!! Verdiend!
 • @Luigi1985

  Bedankt! Al had ik jou als winnaar verwacht ;) maar vaker wat in samenwerkingsverband gaan doen, was erg tof.
 • Wauw, nooit gedacht te winnen met al die torenhoge concurrentie. Dit was ook echt niet de opzet bij het schrijven van het artikel, het delen van een bijzondere situatie in samengang met games en het ontvangen van jullie super toffe en persoonlijke reacties wel.

  Bedankt IG, bedankt alle mensen die hebben gestemd maar voor mij nog belangrijker ; bedankt alle mensen die de tekst hebben gelezen en een stukje van zichzelf in de comments hebben blootgegeven. Toppers;)
 • @benjaminben gefeliciteerd man!
 • @benjaminben Congrats Ben! Meer dan verdiend, veel plezier ermee alvast!
 • @Sjazie

  Mannen bedankt! Jullie zijn twee van die members die ik beiden metname heb ontmoet in de member-content sectie. Jullie gaven mij feedback en ik verzorgde op mijn beurt jullie artikelen van de nodige goedbedoelde zeurderigheden ;) maar jongens, ik mis jullie aan de rechterkant van deze site. Ik mis Kaiszer met zijn diepgaande en vernieuwende artikelen, en ik mis Sjazie met video-content. Nu weet ik dat Kaiszer nu 'Bert' heet, maar van redacteur Thijs kan ik mij herinneren dat hij soms teksten plaatste in de mc sectie wanneer IG deze kennelijk niet wilde publiceren. Kaisz, kan jij dit ook niet doen? Gewoon om ff de feeling van vroeger terug te krijgen? Zou erg tof zijn

  Nogmaals dank voor jullie reactie, erg tof. En mooi hoe jij reageerde op Jacco's artikel Sjaaz. Knap hoe jij je stoornis overwonnen hebt, wat een kracht heb jij man!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren