1. Membercontent van de maand februari

Membercontent van de maand februari

Drie prachtige stukken content

Februari is voorbij, dus het is tijd voor de Membercontent van de Maand-verkiezing! Deze maand hebben we drie genomineerden.

Ondanks het grote aantal releases in februari valt het aantal membercontent-inzendingen mee. Dat doet echter niets af aan de artikelen en video die zijn geplaatst, want die verdienen het absoluut om gelezen en bekeken te worden. Onderaan kun je weer stemmen op wie volgens jou moet winnen. De winnaar ontvangt Metro Exodus voor de Xbox One of PlayStation 4!

Metro Exodus

Tielo - Het dagboek van een gamer deel 1

In zijn uitgebreide artikel doet Tielo eigenlijk iets unieks: hij doet een boekje open over zijn leven, met videogames als rode draad. Een dagboekje welteverstaan, want vanaf voor 1974 bespreekt hij per jaar hoe videogames, films, muziek en andere invloeden in zijn leven zich ontwikkelen. Tielo's artikel is een leuk kijkje in zijn leven en tegelijkertijd een fijne geschiedenisles van pop culture.

Check zijn dagboek hier.

commodore

Rickachu - Nintendo direct kijken en shoppen bij nintendo in new york

Rickachu ken je waarschijnlijk van zijn gaststreams op InsideGamer, maar uiteraard plaatst hij ook met regelmaat video's op zijn YouTube-kanaal. De vlog die hij op InsideGamer plaatste is extra bijzonder, want in februari keek hij de Nintendo Direct in New York en bezocht hij de Nintendo Store in New York. Check zijn vlog om te zien hoe enthousiast het publiek werd van de Nintendo Direct en wat voor toffe spullen Rick heeft gescoord in de Nintendo Store.

Benjamin ben - Franchises die een dikke comeback verdienen

Benjamin Ben schreef in februari (sorry dat het even duurde) een artikel over franchises die een dikke comeback verdienen. Het mooie aan het stuk is dat hij de grootste cliché's vermijdt en een vrij originele lijst neerzet. Sommige games zijn eigenlijk totaal niet logisch, maar toch weet Ben op uitstekende wijze te onderbouwen waarom ze een terugkeer verdienen en wat hij ervan zou willen zien.

Benieuwd? Check hier zijn artikel.

a2 racer

Dit zijn alle genomineerden voor februari 2019. Hieronder kun je tot en met maandag 11 maart om 15:00 uur stemmen op de winnaar.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Ik heb zelf nog 2 commodore 64s liggen.
  • Easy, Tielo. Een origineel stuk, ik kijk nu al uit naar de jaren 90!

    Benjamin heeft ook echt vette franchises opgenoemd, Dungeon Keeper (deeltje 1) en Heroes of Might and Magic (deeltje 4) waren fantastisch.
  • Ik ga ook voor Tielo. Heb je artikel met plezier gelezen! Mocht ik uiteindelijk winnen, dan gun ik de prijs aan de nummer 2 omdat ik Metro al heb. :)
  • Ga voor Tielo, mooi stuk geschreven met een unieke insteek. Rickachu is goed in wat hij doet, het is alleen helaas niet helemaal mijn ding (manier van presentatie, de onderwerpen). Dit wil niet zeggen dat ik hem slecht vind, verre van dat, ik denk dat met name veel jonge gamers genieten van zijn positiviteit en enthousiasme. Ik hou alleen wat meer van minder blij-ei presentatie. En dat neem ik helaas wel mee in mijn beslissing omtrent content.

    Super dat ik weer genomineerd ben, heb de tekst met plezier geschreven. Mag graag in het verleden duiken qua game-artikelen. Ben nu bezig met The Evil Within, een bijzonder spelletje. Helemaal omdat ik hem als vervend RE4 en Dead Space fan speel met een kritische houding. Wellicht dat ik hier nog een tekst aan wijd, al wordt dat een uitdaging, de game is namelijk erg lastig te recenseren.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren