1. Membercontent van de Maand keert terug

Membercontent van de Maand keert terug

Dus begin maar met content maken

Velen van ons hebben goede herinneringen aan de Membercontent van de Maand-verkiezing. Lekker zelf artikelen pennen of video's plaatsen, om vervolgens feedback te krijgen van anderen. Nu dit gedeelte van de website weer naar behoren werkt, is het tijd om de verkiezing nieuw leven in te blazen.

Om de verkiezing een kickstart te geven, kiezen we deze maand de beste content van september en oktober. Aan het einde van de maand verzamelen we weer de beste artikelen, reviews en video's, en kunnen jullie je stem uitbrengen.

Uiteraard hoort hier ook een prijs bij. De winnaar van september en oktober ontvangt een Spider-Man-rugzak met exclusieve goodies uit de game. Denk aan een gelimiteerde comic, foto's uit New York City, een exemplaar van The Daily Bugle en een vette poster.

Bij deze moedigen we jullie dus aan om lekker aan de slag te gaan. Succes!

Dit artikel delen

Over de auteur

Jack O Redacteur bij InsideGamer en Gamer.nl. Helemaal gek van The Witcher 3, Pokémon, God of War en Uncharted. Zwak voor egels en andere beestjes.

Reacties

 • Mooi! Succes iedereen! Als er vragen zijn, laat het weten!
 • Wat een timing, precies op het moment dat ik aan het twijfelen was van zal ik weer een member content maken of niet. Nu de Membercontent van de Maand-verkiezing weer terug komt is mijn keuze makkelijker gemaakt, ik ga weer een poging wagen. Nu zit ik alleen nog met dilemma, ga ik een artikel maken over de 2de saga van Dragon Ball of een artikel over de 2de Evil Dead film.
 • @Meta_coola Of allebei!
 • @Meta_coola, kan je niet een bundel maken van al je reacties over of op Assassin's Creed. En daarbij ook al reacties op jouw reacties. Volgens mij kan je dan een complete tijdlijn maken over hoe de members door kregen dat je een hele grote fan bent. Lijkt mij leuk! 😁
 • @Grombeer

  Laat ik dat maar niet doen. Er zijn er al een paar hondsdol hier, daar ik kan ik beter zo min mogelijk tegen aan schoppen ;) :P .


  @Jack O en @WvA

  Dat zou in Principe kunnen maar dan moet ik wel even mijn time management goed voor elkaar krijgen, oktober is een drukke maand ;)
 • @Meta_coola

  Why not both? ^^
 • @Meta_coola ik zeg: Dragon Ball. Want de tweede saga is die met Frieza, toch? Die vond ik wel heel tof, vroeger.
 • @Bert de Vries

  Nee, de 2de saga van Dragon Ball niet van Dragon Ball Z ;) oftewel de serie waar in goku en Krillin nog kinderen zijn.
 • @Meta_coola oh vet! Ik heb alleen de manga gelezen
 • @Meta_coola

  Let dit keer dan aub wel wat meer op je schrijfstijl en spelling. Je krijgt daar vrijwel iedere keer commentaar op en dan is het telkens "ja ik had nu geen tijd maar volgende keer zal ik er rekening mee houden".

  OT: leuk dat de membercontent van de maand terug komt. Hopelijk nu wel weer een lang leven beschoren. Geen vrije game naar keuze meer voortaan?
 • @barton

  Ik heb nog nooit gezegd dat ik geen tijd heb. Mijn misschien niet zo geronde excuus is dyslexie.
 • @Meta_coola, als je klaar bent met je content. Wil ik deze wel grammaticaal voor je na kijken. Geldt trouwens ook voor de redactie. 😉
 • Leuk! Het is sowieso leuk om te schrijven, maar nu je ook nog de eer kan krijgen om de beste van de maand te zijn en daarbij een prijs kan winnen is het nog aantrekkelijker iets te plaatsen.

  Ik sluit niet uit dat ik deze maand nog iets schrijf.

  Er zitten overigens nog wel wat bugs in het systeem. Zo was ik bezig met Hollow knight en had ik alles ingevuld etc., maar op een gegeven moment waren de conclusiebox en de +/- puntenbox weg. Daarnaaast verspringt er ook hier en daar iets, dus moest ik het opnieuw doen. En het zou fijn zijn als je nog een aanpassing kon maken na plaatsen, want soms zie je naderhand nog wat kleine typefouten o.i.d. maar ik snap ook dat IG de content moet beoordelen en jullie anders aan de gang blijven.
 • @Luigi1985 Ah, dat is vervelend. Je kunt me altijd een pm sturen als er nog iets gefixt moet worden.
 • @Luigi1985 Volgens mij is het idee dat we later members met een hoger level toestaan om zelf edits uit te voeren/content te plaatsen.

  Je kan het overigens altijd even melden hoor.

  Als je punten hebt die je in je tekst wilt laten aanpassen, dan kan ik dat ook wel voor je doen. Moet je even een PM sturen.

  Ik denk dat andere redacteuren dat overigens ook wel willen doen
 • @Bert de Vries

  Bij mijn laatste artikel is het twee keer een vergeten spatie ofzo, dus dat is niet zo'n punt. In ieder geval goed te weten dat het op die manier kan.

  Hoe krijgt een member een hoger level?
 • @Luigi1985 nou, volgens mij moet uiteindelijk het oude systeem voor levelen worden toegevoegd aan deze versie van de site. Maar het kan zijn dat die plannen wijzigen (ik ga daar niet over ).

  Voorheen kreeg elke member een level, en dan zouden we bepaalde privileges kunnen verbinden aan het hebben van een hoger level. Dat is ooit eens genoemd in een Commentaar, dacht ik.
 • @Bert de Vries
  Een systeem dat wel de nodige aandacht dient te krijgen. Het bijvoorbeeld toekennen van punten om te 'levelen' puur door te reageren lijkt mij als basis geen goed idee.
  Maar goed zoals je aangeeft daar ga jij niet over noch is dit al concreet benoemd.
 • Ik zit eraan te denken om mijn eerste 'membercontent' ever te plaatsen deze maand. Eerst een leuk onderwerp en invalshoek bedenken! Tof dat het weer terug is in ieder geval.
 • @Jorn6810 Ik zeg doen

  Ik ben hier zelf begonnen als member en schrijver van membercontent, en dat is gewoon heel erg tof! Ook omdat je elkaar kunt helpen om betere content te maken en omdat in de membercontent alles mogelijk is.

  Ik schreef zelf reviews over vage indie titels. Dat kan nu, nu ik "officieel" redacteur ben, niet zo vaak meer: de gemiddelde IG-bezoeker is geen obscure-indie-fan. Daarom zou het zo tof zijn als members die heerlijk rare games gaan reviews (Wandersong, bijvoorbeeld).

  Zo worden we een super kekke site met toffe content vanuit de redactie en net zo toffe content vanuit de members

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren