1. Membercontent van de Maand Maart

Membercontent van de Maand Maart

Heel veel toffe content

Vorige maand viel de hoeveelheid membercontent een beetje tegen, maar in maart hebben jullie jezelf overtroffen. De genomineerden voor maart uitkiezen was dan ook de moeilijkste tot nu toe. Althans, sinds de grote comeback van membercontent van de maand.

Zoals je wellicht weet maken alle genomineerden kans op The Division 2 voor een platform naar keuze. Onderaan dit artikel kun je tot maandag 8 maart om 12:00 uur stemmen op de winnaar. Succes!

HOE SATISFACTORY MIJ IETS HEEFT TERUG DOEN VINDEN - Thoom079

Thoom079 is naar eigen zeggen een ontzettende cijfernerd en ging vroeger daarom helemaal los op Factorio. Na een pauze van dit soort complexe simgames heeft hij Satisfactory ontdekt, in feite de spirituele opvolger van Factorio. Lees hier zijn uiterste boeiende artikel over hoe Thoom079 zijn innerlijke wiskundige terugvond dankzij de game.

Satisfactory

Sea of thieves in 2019 - That Mr. Awesome

Grote kans dat je Sea of Thieves hebt gelaten voor wat het was, gezien de tegenvallende hoeveelheid content en andere tekortkomingen. That Mr. Awesome kijkt in zijn artikel naar hoe het met de game staat en biedt een waardevol perspectief met de belangrijkste updates. Hoewel de game nog niet af is, raadt hij je aan om toch een keer de zeilen te hijsen als je dat nog niet hebt geprobeerd.

Sea of Thieves

Games: Voor mannen alleen? - Rutger Hoekstra

Hou je vast, want Rutger sneed deze maand een gevoelig onderwerp aan. In zijn artikel geeft hij niet antwoord op bovenstaande vraag, want games zijn natuurlijk voor iedereen, maar kijkt hij juist naar waarom er zoveel weerstand is tegen vrouwen in een game als Battlefield 5. Lees hier zijn analyse.

Battlefield 5

Shin Budokai Review - BlasterJackson

Blasterjackson is opgegroeid met Dragon Ball Z en is de juiste persoon om de PSP-game Shin Budokai te voorzien van een oordeel. Volgens hem is misschien het beste aan de game dat je een volwaardige Dragon Ball-ervaring krijgt op de handheld, alhoewel de game niet helemaal compleet is. Lees hier zijn recensie.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Vraagje. Is het een 1 april grap dat mijn artikel er niet tussen staat en nog steeds niet gepubliceerd is toevallig? Of is hier iets misgegaan?
  • Het was inderdaad een mooie maand met heel diverse artikelen. Bedankt voor de nominatie, dat is telkens weer een heel mooie waardering waar ik trots op ben.
  • Wederom dank voor de nominatie en mogen de beste winnen. :)
  • Heb ik dan mijn roeping gevonden met het schrijven van artikelen? Bedankt voor de nominatie, al ging het mij meer om schrijven zelf natuurlijk :) Succes
  • Ik kan niet stemmen?

    "Het gewenste bestand bestaat niet.
    Controleer of de URL klopt en het bestand bestaat."

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren