1. Membercontent van de maand mei

Membercontent van de maand mei

Een lastige keuze

De maand mei was qua games niet bijster druk, maar dat weerhield de InsideGamer-community er niet van om een recordaantal stukken membercontent op te sturen. We hebben ze allemaal met plezier gelezen en maken vandaag de genomineerden bekend.

Ter herinnering: de winnaar van deze maand ontvangt Rage 2 voor de PlayStation 4. Helemaal onderaan dit artikel kun je tot maandag 13:00 uur stemmen op de winnaar. Allemaal heel erg bedankt voor het meedoen en moge de beste winnen!

InsideGamer loves... - Luigi1985

We hebben hard gelachen bij het beeld van Luigi1985 die ons bespiedt vanuit de struiken, inclusief groene pet met witte L, kijkend of we geld aannemen van Sony om games hogere cijfers te geven. Toch is de toon van zijn artikel serieus, waarin hij terecht beschrijft dat het onzin is om te geloven dat er betaald wordt voor recensies en dat je je eigenlijk helemaal niet zo door cijfers moet laten leiden. Evenals de Days Gone-recensie leverde zijn stuk een leuke discussie op, dus daarom vinden we een nominatie op z'n plaats.

Lees hier het volledige artikel.

Days Gone

The Evil Within review - Benjamin ben

Benjamin Ben vindt The Evil Within een moeilijke game om te recenseren, maar we vinden eigenlijk dat hij het er prima vanaf brengt. Na een ietwat uitgebreide omschrijving van zijn vooroordelen jegens de game volgt een uitgebreide beschrijving van het overweldigende gevoel dat de game hem geeft. Hier en daar vergelijkt Ben de game zelfs met Resident Evil 4, en dat is een groot compliment.

Lees hier de volledige recensie.

The Evil Within 2

Prototype 2 review - Blasterjackson

Zoals we inmiddels gewend zijn van Blasterjackson heeft hij weer een oudere game gerecenseerd. Dit keer neemt hij Prototype 2 onder de loep, een vervolg op een aardige game die eigenlijk alles beter doet. De hoofdpersoon heeft een persoonlijkheid, het verhaal is beter en de actie is indrukwekkender. Net als de recensie zelf is de game dus best de moeite waard.

Lees hier de hele recensie.

Prototype 2

AC ODyssey: Erfenis van het eerste mes voelt heel vertrouwd - Heel mida

Heer Mida heeft niet alleen de langste titel van deze maand, maar ook een zeer uitgebreid stuk over de laatste Assassin's Creed-dlc. Omdat we hier op IG lang niet altijd toekomen aan dlc-uitbreidingen is zijn stuk al waardevol, maar ook de uitgebreide analyse kunnen we zeer waarderen. Als je met name benieuwd bent hoe de uitbreiding verhaaltechnisch in elkaar zet moet je zijn artikel even checken.

Lees hier de volledige review.

Assassin's Creed Odyssey

Het dagboek van een gamer: deel 5 - Tielo

Het is inmiddels een cliché, maar Tielo is nog steeds bezig met een uiterst boeiend dagboek van zijn gameleven, en eigenlijk alle media daaromheen. We schrokken een beetje van dit vijfde deel vanwege de heftige ervaringen die hij deelt, dus weet wat je leest. Wel komt een aantal iconische jaren '90-games voorbij , zoals Tomb Raider 2 en Carmageddon.

Lees hier het hele artikel.

Tomb Raider

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Mijn stem gaat naar Luigi1985

  Ik wil overigens niet azijnpisserig over komen maar Mida heeft de vorige member content toch gewonnen? Ik dacht dat als je de ene maand had gewonnen de volgende maand niet mee kon doen?
 • @Meta_coola Klopt! Mocht Heer Mida winnen dan gaat de prijs naar de tweede plek.
 • Ik ben denk ik iets jonger dan Tielo, dus heb niet zozeer nostalgische gevoelens bij de inhoud van zijn artikelen. Maar… zo'n uitgebreide en goed geschreven serie moet wel beloond worden met een prijs. Mijn stem gaat dus naar hem!
 • De nominatie is al de prijs dus bedankt Inside Gamer.
  Een mooie, lange lijst met prachtige artikelen.
  Heer Mida's review van een stevig DLC pakket is zo welkom. Jammer dat IG meestal DLC aan zich voorbij laat gaan maar gelukkig is er de member content. Enorm bedankt.
  Ik zie Prototype 2 regelmatig als discount voorbij komen maar het leek mij toen erg op een mindere versie van Infamous. BLASTERJACKSON maakt mij toch weer nieuwsgierig.
  Benjamin Ben's review van The Evil Within met veel plezier gelezen al is dit mijn game niet. Wel heerlijk en eerlijk geschreven.
  Mijn stem gaat naar Luigi1985. Zowel om zijn humor en schrijfstijl als ook zijn research.
 • Thanks voor de nominatie en natuurlijk voor de stemmen en complimenten :).

  Wat hierboven al gezegd wordt: er staan veel goede stukken tussen. Ik neig te stemmen voor Benjaminben, omdat zijn review me nieuwsgierig heeft gemaakt. Het dagboek van Tielo is ook altijd bijzonder om te lezen.

  De andere twee reviews zijn ook erg goed geschreven, echter zijn het beide geen games die mijn interesse doen opwekken, dus zijn ze voor mij persoonlijk wat minder interessant.
 • Wauw een nominatie? Terwijl ik helemaal geen hoge pet op had van mijn tekst, had ik hem kunnen reviseren dan ging inderdaad de uitgebreide intro er uit. Helaas kon ik hier zelf later weinig aan veranderen. Bedankt IG!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren