1. Membercontent van de maand - November 2018

Membercontent van de maand - November 2018

November is alweer voorbij en dat betekent dat we de beste membercontent op een rij zetten. Welk artikel is de beste? Laat het hieronder weten!

Velen vragen zich waarschijnlijk af wat de prijs van deze maand is, aangezien we deze niet hebben aangekondigd. Daarom maken we nu bekend dat we namens Warner Bros. de Gold Edition van Hitman 2 voor de PlayStation 4 of Xbox One mogen weggeven.

The Decider raadt aan: Into The Breach

The Decider startte deze maand met zijn nieuwe serie, genaamd: The Decider raadt aan. Het zijn niet zozeer reviews, maar iets persoonlijkere stukken over waarom hij een games goed vindt. Lees hier zijn artikel!

Letter Quest Remastered - Blasterjackson

Blasterjackson reviewde Letter Quest Remastered en kwam erachter dat educatieve games zo slecht nog niet zijn. De game biedt zelfs wat uitdaging voor volwassenen, maar schiet tekort in de speelduur. Deze is niet te kort, maar eigenlijk juist iets te lang om boeiend te blijven. Lees hier de recensie.

Letter Quest

DARKS SOULS III: HOE EEN SOULS-NOOB ZIJN EERSTE FROM SOFTWARE-ERVARING BELEEFT - That Mr Awesome

That Mr Awesome ging deze maand de uitdaging van zijn leven aan: Dark Souls 3 spelen. En ja, voor iemand die dat nog nooit heeft gedaan is dat een hele beleving. Lees in zijn artikel welke ups en downs hij heeft beleefd tijdens het spelen van de game.

Dark Souls 3

“NINTENDO, MAAK VAN MIJN SWITCH EEN RETRO SWITCH!” - Luigi1985

Luigi1985 vindt die classic consoles leuk en aardig, maar volgens hem moet de Nintendo Switch gewoon een retro-console worden. Lees in zijn artikel waarom!

Nintendo Switch

Poll

Dit zijn de genomineerden van deze week. Laat hieronder weten wie er volgens jou heeft gewonnen en iedereen hartelijk bedankt voor het meedoen!

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Oeh moeilijk, alle content is van een hoog niveau. Ik ga voor the awesome meneer, leuke en herkenbare tekst om te lezen. Succes aan allen ;)
 • Ik vond het dit keer wat minder lastig. Ondanks dat er een hoop leuks tussen zit spreekt de tekst van That Mr. Awesome mij het meeste aan. Mijn stem gaat daarom naar hem toe.
 • Aan één kant jammer dat ik een keer niet genomineerd ben maar soms heb je geluk en soms zit het tegen (misschien maak ik in december weer kans met mijn review over Evil Dead II : Dead by Dawn die ik ergens deze maand ga posten)

  Ik stem overigens op The Decider
 • Dank dat ik wederom een nominatie heb mogen ontvangen Ik stem The Decider, omdat ik wel hou van artikelen over kleinere games.
 • Leuk dat ik genomineerd ben! Ik vond de artikels van afgelopen maand allemaal erg goed, maar die van Mr. Awesome en die over Zelda (al was t wel een flinke lap tekst) vond ik er bovenuit steken. Die laatste is helaas niet genomineerd.

  Ik vind vooral de artikels leuk die voor de nodige discussie kunnen zorgen, maar ook over onbekende games zoals die van decider die me nieuwsgierig maken.
 • @Luigi1985
  Toffe reactie, dankjewel! Nee helaas bleek mijn artikel kwalitatief niet sterk genoeg. Jammer maar helaas. Ik heb de laatste tijd ook barweinig geschreven omdat ik een behoorlijk moeilijke tijd achter de rug heb gehad waarin het leven mij heeft laten zien hoe hard het kan zijn. Op zulke momenten staan games even niet centraal en hadden niet langer mijn interesse. Maar door BotW kreeg ik de smaak weer te pakken, Nintendo wist mij op te beuren met een kleurrijke titel. Toch zag ik ook behoorlijk wat leerpunten in dit nieuwe 'Zelda-format' en ik voelde daardoor eindelijk weer de prikkeling van enthousiasme om te schrijven. Het is erg lang geleden dat ik dit gevoeld heb. Het opnieuw beginnen met schrijven heeft daar alles mee te maken, niet de terugkeer van Mcvdmc. Al is dit laatste wel een hele mooie waardering, gefeliciteerd, je had een tof artikel geschreven. Je nieuwe over Killer 7 ook btw ;) ga zo door!
 • @benjaminben

  Ik had jouw tekst ook wel verwacht in dit rijtje hoor. Mooi om te lezen dat je het plezier in het spelen van, en schrijven over games weer terug hebt! Hopelijk gaat het weer beter met je na die moeilijke periode

  Zelf zag ik de terugkeer van McvdM als mooi punt om weer te gaan schrijven, maar inderdaad niet per se om de wedstrijd. Die waardering is leuk, maar wat ik vooral tof vind, is dat we met een behoorlijk vast clubje members een kolom vullen met unieke content van best een behoorlijk niveau denk ik.

  Gemiddeld ongeveer 2 artikelen per week nu is alweer meer dan het de afgelopen tijd geweest is. Hopelijk groeit het nog iets door, maar sowieso leuk om te zien dat dit groepje members nog steeds grotendeels uit dezelfde gasten bestaat, af en toe met nieuwe aanwas.
 • @benjaminben

  Thanks. Ik hoop ook dat t weer wat beter gaat.

  In ieder geval fijn dat zelda je weer plezier geboden heeft.

  Ik vind het uiteraard ook leuk om genomineerd te worden. Ik vind het schrijven over games gewoon leuk en het is fijn dat er andere mensen zijn die jet leuk vinden de artikels te lezen. De prijs is een leuke bijzaak.

  Ik denk ook dat het gros van de stukken op de site kwalitatief erg goed is.
 • @Luigi1985

  Ik heb nog een review of 9 klaarliggen, maar moet nog de tijd vinden om de puntjes op de I te zetten Maar ik hoop me bij dat vaste clubje te mogen gaan rekenen.
 • @blasterjackson

  Als je er nog 9 op de plank hebt liggen hoor je daar in no-time bij hoor haha
 • @blasterjackson Koooom er-bij, kom erbij, zet je zorgen maar opzij..
 • That mr Awesome heeft een heel leuk stukje geplaatst, dus die mag winnen wat mij betreft!
 • Bedankt voor de nominatie IG en ook voor de vriendelijke reacties hierboven!

  The Decider krijgt mijn stem, zijn schrijfstijl vind ik top. Kijk dan ook weer uit naar de andere artikels die hij aankondigde in dit stuk
 • @That Mr Awesome Dankjewel man! Die artikelen zullen ook zeker gaan komen
 • Moeilijk, moeilijk, moeilijk - dit soort keuzes. Ik heb zitten twijfelen tussen That Mr. Awesome en The Decider, maar het zijn alle vier hele goede artikelen.

  Mijn stem is uiteindelijk naar eerstgenoemde gegaan, ervan uitgaande dat hij dan opnieuw materiaal krijgt voor een soortgelijk artikel. Of heb je al wel eens een Hitman gespeeld? In dat geval misschien toch maar een memberreview ;-)

  Ik mis trouwens een nominatie voor Benjaminben's "Bekritizeer Zelda"-artikel.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren