1. Membercontent van de maand november en december

Membercontent van de maand november en december

Vorige maand was de membercontentverkiezing afwezig, maar deze maand halen we het gewoon in! Daarom zetten we de beste membercontent van november en december op een rij.

Deze maand kun je een tof indie-gamepakket (met pc-keys) winnen met vijf vette titels:

 • Lovely Planet
 • Serious Sam HD: The First Encounter
 • Brothers - A Tale of Two Sons
 • Deep Sky Derelicts
 • Broken Age

Star Wars Jedi: Fallen Order Review – Dunk-E

Dunke-E is een echte Star Wars-fan en speelt zelfs nog regelmatig Star Wars: Battlefront 2. Zijn enthousiaste analyse van Star Wars Jeid: Fallen Order is daarom best wel boeiend. Uit zijn conclusie blijkt dat het – zoals veel mensen zeggen – een van de betere Star Wars-games is, op een aantal technische problemen na.

Lees hier zijn volledige review.

star wars jedi fallen order

Mini Reviews #2 – Blasterjackson

Normaal gesproken bespreekt Blasterjackson een game uitgebreid in zijn reviews, maar ditmaal heeft hij gekozen voor iets anders. In Mini Reviews recenseert hij games beknopt, zodat er drie in een artikel passen. Vanwege de uiteenlopende cijfers vonden we de tweede editie het meest interessant, met het oordeel over Bryan Audley’s Number, Adventures of the Worm en en Blockstorm.

Lees hier het hele artikel.

Review: Outer Wilds – Een revolutie in exploratie – Rau the Legendary

Al komt de game terug in veel toplijstjes, veel van ons zijn nog niet bekend met Outer Wilds. Daarom is het klasse dat Rau the Legendary de ruimtegame bespreekt. Knap is hoe hij de mechanieken van de game uitvoerig bespreekt zonder de insteek te spoilen. Volgens hem is Outer Wilds de eerste game die exploratie goed toepast, dus waar wacht je nog op?

Lees hier het hele artikel.

Outer Wilds

Het dagboek van een gamer Deel 9 – Tielo

Tielo is inmiddels aangekomen bij het negende deel van zijn reeks. Het heden komt steeds dichterbij en wederom beschrijft Tielo welke games een rol speelden tijdens zijn worsteling met ziekte. De man leed zelfs meer pijn dan nodig om Mafia 2 te spelen, dát is toewijding. Ook Red Dead Redemption, Mass 2 en Portal 2 komen voorbij, dus het is weer een fijne tijdmachine.

Lees hier het hele artikel

Red Dead Redemption

2020: de Membercontenters van IG blikken vooruit – That Mr. Awesome en vrienden

Het laatste artikel is een vet initiatief van een aantal zeer actieve IG-bezoekers. Naast een artikel waarin ze terugkijken op 2019, blikken ze vooruit op het komende jaar. Met bijdragen van Luigi1985, Meta Coola, BenjaminBen, Heer Mida, Tielo, Rickachu, That Mr. Awesome, The Decider en Basterjackson is het artikel een leuke bijeenkomst van de IG-community.

Lees hier het hele artikel.

cyberpunk 2077

Dat zijn de genomineerden van november en december. Je kunt hieronder stemmen tot en met 14 januari. Moge de beste winnen!

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Leuk om te zien dat er steeds meer mensen iets posten. Ik heb nog niet alles gelezen denk ik, dus ik weet nog niet op welke ik zal stemmen.
 • Er is nog geen stembox? Of zie ik hem gewoon niet?
 • @blasterjackson onze excuses! Het is gefixt!
 • Je kunt inderdaad nergens stemmen. Mocht het laatste artikel winnen( members blikken vooruit) wie wint dan het prijzenpakket?
 • @Tom12345 Foutje! We hebben het gefixt :)
 • @Tom12345

  Vorig jaar was het degene die het had opgezet. Dus dat zou That Mr. Awesome zijn.
 • @Tom12345

  Sowieso de gene die dit bedacht heeft, lijkt mij wel het eerlijkste.
 • Mijn stem gaat naar Rau the Legendary met zijn mooie review van Outer Wilds. Door zijn review heb ik interesse om de game te gaan spelen.
 • Is de winnaar van de vorige al bekend gemaakt dan? Die met dat PB Bordspel?

  Ik stem op Tielo trouwens, blijft een aangrijpende serie.
 • Succes allemaal! Mooie content weer, hoor!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren