1. Membercontent van de maand oktober

Membercontent van de maand oktober

Win een Peaky Blinders: under new management-boardgame!

Yes, daar is ‘ie weer: de membercontent van de maand-verkiezing. In oktober zijn er wederom een aantal mooie stukken geplaatst die het verdienen om in de spotlights te staan. Daarom vind je hieronder de genomineerden.

We horen je denken: de winnaar van vorige maand is niet aangekondigd. Dat klopt, dus maken we hier alsnog bekend dat Tielo met zijn Dagboek van een Gamer Deel 8 Ghost Recon Breakpoint voor een platform naar keuze wint. Deze maand schreef hij ook een stuk, dat je hier kunt lezen.

De prijs voor deze maand is Peaky Blinders: under new management-boardgame!

Reis terug in de tijd, naar het Birmingham van de jaren twintig. Creëer een sterk netwerk en word de belangrijkste pion in de spannende gangsteroorlog. Met de 3D-miniatuurtjes in de vorm van een racepaard, pistool en een whiskyglas wordt een sfeer van Peaky Blinders neergezet. Speel hiermee jouw eigen rol in de spannende gangsteroorlog tussen verschillende groepen in Birmingham en Londen in de jaren twintig!

Peaky Blinders

Stemmen kan een week lang: tot woensdag 4 december om 16:00 uur. Daarna sluiten we de stembussen en maken we na het weekend de winnaar bekend.

Benjamin Ben – Digital Art: Pokémon

Benjamin Ben kwam vorige maand met iets heel moois: digitale tekeningen van pokémon. En niet zomaar pokémon, maar monsterlijke interpretaties van de anders schattige beestjes. We raden je ten zeerste aan om een kijkje te nemen tussen zijn tekeningen, want ze zijn prachtig ontworpen, en zelfs een beetje griezelig.

Eevee

Blasterjackson – GTA Vice City review

Deze review van GTA Vice City is wellicht wat controversieel, want in tegenstelling tot veel anderen is Blasterjackson geen grote Rockstar-fan. In zijn recensie haalt hij dan ook een aantal pijnpunten aan, maar voegt hij er wel aan toe dat Vice City een ongekend leuke speeltuin is. Volgens hem is de game in dat opzicht zelf ongeëvenaard.

Ventouxfietser – Dangerous Driving review

Ventouxfietsers (wat is dat eigenlijk?) review van Dangerous Driving is eigenlijk een prachtig liefdesverhaal. Door het drukke leven en het gebrek aan Burnout-games is Ventouxfietser zijn favoriete franchise een beetje uit het oog verloren, totdat hij op Dangerous Driving stuit. Wat volgt is een beschrijving van zijn ervaring met deze spirituele opvolger Burnout.

Dangerous Driving

Dat zijn de genomineerden van deze maand. Wil je ook membercontent insturen en kans maken op een prijs? Dat kan via deze link. Stemmen kan hieronder tot vrijdag 4 december om 16:00 uur!

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • De vette art van Benjamin Ben heeft m'n stem!
 • @That Mr Awesome

  Aah bedankt man!
 • @benjaminben Is echt heel gaaf!
 • @dagmardg

  Super tof om te horen Dagmar ;)
 • Wederom bedankt voor de nominatie. Zelfs als ik niet win is het zeer motiverend om te zien dat het in ieder geval gelezen wordt :D
 • @blasterjackson Ik had nog nooit op die manier naar de game gekeken, dus het is leuk om te lezen hoe een ander er naar kijkt :D
 • @dagmardg

  Dank je :D
 • Applaus voor Benjamin Ben, heel mooi gedaan!
 • @Richh

  Haha bedankt Rich!
 • Bedankt voor iedereen die op mij heeft gestemd in september. Ik ben vereerd.
  De game heb ik niet genomen omdat het niet mijn ding is (op een verzoek voor een alternatief werd niet gereageerd) en omdat de game hier een 5 kreeg, maar wat mij betreft mag iemand anders de game winnen als iemand 'm uberhaupt wil (als dat mogelijk is).

  Ik heb gestemd op Ben. Wat een toffe art, erg goed gedaan. En blij dat de verkiezing er weer is.
 • @tielo I'd take it, al is het maar om er zelf een review over te kunnen pennen lol.
 • @tielo

  Balen dat de prijs niet in je straatje past. Wel tof dat je op mij hebt gestemd, bedankt!
 • als ik niet in zou hoeven loggen zou mijn stem naar Ben gaan. Ziet er goed uit, waarmee en waarin gemaakt als ik vragen mag?
 • @Soon.

  He Soon bedankt! Ik maak dit op pc met een tekentablet en een programma genaamd Manga Studio ;)
 • Bedankt voor de nominatie! Tof! Ik stem op Blaster Jackson, fijne tekst ;)
 • @benjaminben Dank u :D
 • Dus? Bij wie mag ik klagen als een nieuw artikel maar niet online wordt gezet :P

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren