1. Membercontent van de maand september 2019

Membercontent van de maand september 2019

Tijd om te stemmen!

Het is weer oktober, dus tijd om de beste stukken membercontent van september op een rij te zetten. Dit zijn de genomineerden van deze maand!

Deze maand mogen we digitale versie van Ghost Recon Breakpoint weggeven voor een platform naar keuze (PS4, Xbox One of pc). Hieronder vind je de genomineerden en daaronder de gebruikelijk poll om te stemmen!

Tielo – Het dagboek van een Gamer Deel 8

Tielo’s Dagboek van een gamer zou aanvankelijk een drieluik worden, maar inmiddels zijn we aanbeland bij het achtste deel. Geen schande, want hoewel we steeds dichtbij het heden komen blijft de rol die games in het leven van Tielo spelen ontzettend boeiend om te lezen. Maak je klaar voor weer een persoonlijk verhaal.

Uncharted 2

Rickachu – Ganondorf theorie

Het is alweer even geleden sinds de teaser van de nieuwe Zelda-game, die we voor het gemak maar Breath of the Wild 2 noemen, ons verraste tijdens E3. Het is lastig om iets uit de korte beelden van Link, Zelda en Ganondorf te halen, maar toch weet Rickachu de beelden uitstekend te analyseren. Check hier zijn theorie over de game.

Zelda

Rvg1983 - Greedfall review

Rvg1983 plaatste een Greedfall-review vóórdat wij dat deden, en alleen dat al is een vermelding waard. Zijn strenge doch rechtvaardige review behandelt de belangrijkste facetten van de game en komt tot de conclusie dat het Spiders’ beste rpg tot nu toe is. Of het ook iets voor jou is, lees je hier.

GreedFall

Solatorobo: The Red Hunter review

Blasterjackson speelt graag oude games op z’n eigen tempo, en ditmaal is het een goede oude DS-game. Solatoboro: The Red Hunter (zeg dat maar eens drie keer achter elkaar) is een rpg met een verrassende structuur. Maar dat dit niet per se de premisse is voor een goede game lees je in zijn volledige recensie.

Solatorobo

En dat zijn de genomineerden voor september. Stemmen kan wederom weer een week: tot dinsdag 22 oktober om 16:00 uur. Moge de beste winnen!

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Ik keek uit naar Greedfall en de review van RVG1983 kwam dan ook als geroepen. Ik ga de game op basis van de review, en ook van de review van IG, pas kopen als ie voor een prikkie in de winkel ligt. Zo heeft RVG1983 mij aardig wat knaken bespaard en als dank mijn stem.
  • @tielo Dit vind ik zeer fijn om te lezen en bedankt! 😁

    Maar jouw achtste deel van je dagboek mag er ook weer zijn. En zeer pakkend inderdaad. Stemmetje van mij!
  • Tielo,

    een fijne en pakkende serie om te lezen, een feest aan herkenning qua games, een minder feest qua gevoel want hij heeft nogal wat mee gemaakt :(
  • Dank wederom voor de nominatie :D Also it's Red the Hunter, niet the Red Hunter ;)
  • Superleuk om weer genomineerd te zijn! Ik ga voor de review van Blasterjackson! Erg leuk om te lezen hoe de oudere games zich nu staande weten te houden tussen al het AAA-geweld! Dit was overigens mijn laatste bijdrage aan de membercontent, ik merk al een tijdje dat er minder behoefte is aan de video's. Mocht ik deze verkiezing onverhoopt toch winnen, dan mag de prijs naar de nummer twee :-)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren