1. Winnaar Membercontent van de maand januari bekend!

Winnaar Membercontent van de maand januari bekend!

The Decider gaat er met de overwinning vandoor!

The Decider wint de membercontent van de maand-verkiezing van januari! Gefeliciteerd en bedankt voor het meedoen! We sturen de Logitech G903-muis zo snel mogelijk op.

Bekijk hieronder alle genomineerden.

Assassin's Creed - Een sage verdeeld - Heer mida

Over Assassin's Creed Odyssey is al een hoop geschreven op IG. Zo ook Heer Mida, die deze maand een kritische review schreef en de game daarbij vergelijkt met Brotherhood. In zijn optiek borduurt de game voort op Origins en maakt het enkele ambitieuze stappen vooruit. Ben je benieuwd naar zijn volledige oordeel? Lees de review dan hier en laat je niet afleiden door de 0,1 in de conclusie, die is namelijk ingevuld om het blokje te laten verschijnen (want zo rolt het CMS).

Assassin's Creed Odyssey

The Decider raadt aan: Return of the obra dinn

The Decider gaat lekker met zijn artikelenreeks The Decider Raadt Aan. Deze maand verscheen de derde editie over Return of the Obra Dinn, een bijzondere detective-adventuregame op Steam. Van de intrigerende verhaalvertelling en het opvallende uiterlijk speelt gek genoeg één aspect eruit: de soundtrack. Lees hier The Deciders enthousiaste artikel over waarom je de game een kans moet geven.

Return of the Obra Dinn

Waar zijn de écht goede films gebleven? - LUIGI1985

Luigi1985 is klaar met superheldenfilms, slappe blockbusters en inspiratieloze vervolgen. In zijn column beschrijft hij hoe de IG Community Awards hem aan het denken zette over welke films hem nou écht zijn bijgebleven. Helaas zijn dat er bijster weinig. Check hier zijn column Waar zijn de écht goede films gebleven?

The Dark Knight

Dreams bèta, eerste impressie - Tielo

We hebben nog niet zoveel aandacht kunnen besteden aan Dreams op de website, dus is het extra tof dat Tielo zijn eerste ervaringen deelt. In zijn artikel vertelt hij wat Dreams is, wat je ermee kunt maken en beantwoordt hij zelfs vragen over de bèta. Ben je dus benieuwd naar de game? Tielo is je man.

Dreams

Dit zijn de genomineerden voor januari. Stem hieronder op wie volgens jou de Logitech G903 verdient en laat vooral weten waarom. Stemmen kan tot en met zondag.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Dit keer mijn stem aan The Decider gegeven. Ik hoop voor februari mee te doen. Zit helaas al maanden(ja, je hoort het goed…) zonder internet thuis, maar lijkt deze maand eindelijk te zijn opgelost. Zodra dat geregeld is, wil ik mijn digitale pen eens oppakken en mezelf aan een memberartikel wagen!
 • @Jorn6810 Maanden zonder internet? Hoe krijg je dat voor elkaar?
 • @TimboxNL Ja ik wist ook niet dat het in 2018/19 nog mogelijk was, maar helaas is het zo. In het kort: ben verhuisd, wilde zelfde provider houden, maar was niet zomaar mogelijk. Moesten werkzaamheden worden uitgevoerd en mij werd niet goed verteld dat dat wel even kon gaan duren (er werd immers gezegd dat 7 oktober weliswaar krap ging worden toen ik eind september belde). Uiteindelijk hele procedure via de gemeente om te mogen graven en dat duurt weken. Toen de goedkeuring er eindelijk was in december duurde het weer anderhalve maand voordat ze tijd hadden om de werkzaamheden uit te voeren. Toen begon het te vriezen en mochten ze niet graven waardoor het WEER werd opgeschoven (was al een paar keer gebeurd namelijk). Toen uiteindelijk toch maar zelf de stekker eruit getrokken en overgestapt… Nu komen ze waarschijnlijk de 15e langs om de boel te installeren.

  ps. zelfs de korte versie is lang, maar geloof me dat ik het nog veel en veel uitgebreider had kunnen vertellen met heel veel ergernissen erbij…
 • @Jorn6810 Jeetje! Dat is wel heel bizar. Nou, hopelijk wordt het snel opgelost. Take Care, TimboxNL!
 • @Jorn6810 Ik heb hetzelfde gehad vorig jaar. Gelukkig ging ik over op XS4ALL en die geven er een sticky bij om te kunnen internetten.
 • @Jorn6810

  Dan dachten we hetzelfde
 • @Jorn6810 bedankt voor je stem en succes met je eigen artikel! Leuk!
 • Allemaal sterke teksten, en Mida kennelijk voor de 2e keer met dezelfde tekst? Lucky bastard ;) Twijfelde tussen Tielo en Decider, en i decided voor Decider.
 • @benjaminben

  Das idd best odd
 • @benjaminben ja, dat ging even mis :) Die heeft z'n tekst waarschijnlijk eind december ingeleverd, en is vervolgens begin januari geplaatst. We zullen het volgende keer dubbelchecken, maar voor deze keer heeft ie geluk!
 • @Jack O
  Haha prima toch. Geluk hebben is altijd mooi ;)
 • @Jack O

  Onder het mom van: Iedereen verdient een tweede kans
 • Ik heb gestemd op @Tielo. @Tielo veel succes ❣
  Groetjes kikiklarka
 • Ik heb op Luigi1985 gestemd, want ik deel ditzelfde gevoel al een tijdje.
 • Mijn stem is naar Luigi gegaan. Trouwens, dank voor de nominatie weer :)
 • Kan je eigenlijk op jezelf stemmen of krijg je dan een foutmelding?
 • @Jorn6810 dat kan.
 • Ik ga voor Tielo stemmen. Hij heeft me met zijn stuk nieuwsgierig gemaakt naar Dreams.

  Decider heeft ook een goed stuk afgeleverd, maar ondanks dat ik de game niet ken, ben ik er niet zo door geprikkeld (hoewel ik het wel wat beter geschreven vond).

  Heer Mida was ook een puike recensie alleen ik heb al teveel over AC Odyssey gelezen.
 • Het is nog erg rustig qua member content deze nieuwe maand. Had in deze 10 dagen toch wel al minstens één artikel verwacht.
 • @Meta_coola Je mag gerust iets plaatsen hoor

  Ik heb genoeg op stapel liggen om dagelijks iets te kunnen posten, maar helaas iemand die slechts sporadisch tijd heeft om het nog eens door te lezen voor het online gaat als corrector. Ik hoop tenminste nog een ding te kunnen plaatsen deze maand.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren