1. Membercontent van de maand-verkiezing juni 2019

Membercontent van de maand-verkiezing juni 2019

Wie wint Super Mario Maker 2?

Juni is alweer lang en breed voorbij, dus het is tijd voor de membercontent van de maand-verkiezing. Deze maand krijgt de winnaar Super Mario Maker 2 opgestuurd, dus denk goed na over wie er volgens jou moet winnen!

Stemmen kan onderaan het artikel tot vrijdag 12 juli om 12:00 uur. Daarna tellen we de stemmen en maken we de winnaar bekend.

Mario Maker 2

Meta Coola – Saaie E3 met een aantal uitblinkers en een fantastische verrassing

De meesten weten inmiddels dat Meta Coola een fanatieke jongen is, en dat merk je dan ook in zijn analyse van E3 2019. De een in slaap viel tijdens de aankondiging van de Final Fantasy VIII remaster moest Meta huilen van geluk en kwam zijn teleurstellende E3 toch nog tot een redelijk einde. Lees hier zijn volledige artikel

Final Fantasy 7 Remake

That Mr Awesome – Onder de radar - Najaar 2019

We krijgen lang niet altijd de ruimte om alle kleinere games te behandelen op InsideGamer (en als we het doen leest niemand het), dus we worden altijd blij van dit soort round-ups. That Mr Awesome zet een aantal kleinere games op een rij die dit najaar moeten verschijnen, waaronder het schattige Tunic. Ben je benieuwd wat je dit najaar nog meer kan spelen naast de blockbusters? Check zijn artikel.

Tunic

Tielo - Het dagboek van een gamer - Deel 6

We zijn alweer aangekomen bij het zesde deel van de Het dagboek van een gamer-serie. Inmiddels weet je wel hoe de structuur van het artikel in elkaar zit: Tielo beschrijft zijn leven aan de hand van popculture (Dennis moet altijd kotsen van dat woord), met onder andere Max Payne en Rollercoaster Tycoon.

Rollercoaster Tycoon

Thoom079 – Good Ol’ Days

Iedereen houdt wel van een goede dosis Memberberries. Je weet wel, die hang naar de goede oude tijd. Maar zijn die oude games net zo goed als in onze herinneringen? Thoom079 besloot zijn nostalgie op het spel te zetten door de games uit zijn jeugd weer op te starten. Hoe dat afliep, lees je hier.

Command & conquer

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • "We krijgen lang niet altijd de ruimte om alle kleinere games te behandelen op InsideGamer (en als we het doen leest niemand het)" Da's wel zonde zeg, maar toch gaat mijn stem naar That Mr. Awesome. Ik vond het namelijk een heel prettig artikel. Moet gezegd worden dat dit wel allemaal mooie nominaties zijn.
 • @Rutgie het is een beetje overdreven hoor, sommige kleine games doen het echt wel goed en we willen sommigen ook gewoon onder de aandacht brengen zonder dat ze hoeven te scoren. Maar je kunt nu eenmaal niet alles behandelen, dus is zo'n round-up is erg prettig.

  Ik wil zelf nog een lijst met parels van de eerste helft van 2019 maken btw.
 • @Jack O

  Doen dat artikel!!
 • 'Wie wint Super Mario Maker 2?'

  @Meta_coola:
  'Ook heb ik de Kinda Funny Games Showcase en Nintendo Direct niet bekeken, omdat indie games en Nintendo games ( op Pokémon na ) mij niet genoeg boeien'

  Nou, die hoeft dus niet te winnen. :'-D


  Ik heb gestemd op @That Mr Awesome. :)
 • @Piet S.
  Dat snap ik dus ook niet, maar goed.
 • @Piet S.

  Moet iedereen dan maar alles interessant vinden? Ik zal nooit ontkennen dat de meeste Nintendo games kwalitatief goede games zijn, maar de meeste interesseren mij gewoon niet, in ieder geval niet genoeg om er bij de E3 tijd voor vrij te maken.

  Op verjaardag feestjes speel ik meestal wel gezellig mee als men Nintendo games speelt.
 • @Meta_coola

  O nee, je mag van alle games vinden wat je zelf wil, naar ik zou zeggen: Doe dan een keer mee met deze wedstrijd als er iets te winnen valt wat je leuk vindt.
  (Of wist je niet wat de prijs was toen je besloot mee te gaan doen?)
 • @Piet S.

  Ik wist niet wat de prijs was. Plus ik doe bijna elke maand een membercontent insturen, en dat doe ik niet perse om mee te kunnen doen met de verkiezing.
 • That Mr Awesome heeft mijn vote.
 • Leuke content weer :)
 • Metaan coola heeft mijn stem dit keer
 • @Tom12345

  Thanks
 • Het is weer moeilijk maar heb toch wel het meest genoten van Onder de radar.
 • Lastig weer. Ik ga dit keer voor Mr. Awesome
 • Thanks voor de nominatie! Opvallend dat 'kleinere games artikelen' vanuit IG blijkbaar minder de moeite zijn, ook gezien de positieve reacties van jullie onder die van mij.

  Maar ik blijf graag dit soort schrijfsels droppen :) Het is erg leuk om mensen te helpen kleine pareltjes te ontdekken. Kevinvw en Bert/Kaiszer waren hier eerder fantastisch in in de membercontent!
 • @That Mr Awesome oh, het doet soms wat pijn hoor. Zou zo graag over die kleine pareltjes pennen…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren