1. Winnaar Membercontent van de Maand-verkiezing bekend

Winnaar Membercontent van de Maand-verkiezing bekend

Gefeliciteerd Barton!

Update: Op vrijdagmiddag om 16:00 uur hebben de winnaar van de membercontent van de maand-verkiezing gekozen. Gefeliciteerd Barton!

Vorige maand brachten we de Membercontent van de Maand-verkiezing terug en nu het november is, wordt het tijd om de genomineerden bekend te maken.

Allereerst willen we iedereen bedanken die iets heeft geplaatst op de website. Deze maand verscheen een aantal mooie artikelen en video's, en ook nog eens veel meer dan in de afgelopen jaren. Hieronder vind je een selectie van de leukste, beste en meest opvallende content uit september en oktober. Net zoals vroeger kunnen leden stemmen voor de winnaar, die een Spider-Man-goodiebag wint. Moge de beste winnen!

Rickachu - NES games met nintendo switch online

Rickachu, inmiddels ook gaststreamer, plaatste in september vlak na het verschijnen van Nintendo Switch online een leuke video over de NES-games die erbij zitten inbegrepen. Uit zijn poging blijkt dat lang niet alle games met een nostalgische waarde even goed overeind blijven...

Meta_Coola - Anime review: Dragon Ball tournament saga

Sinds een lange tijd klom Meta_Coola weer eens in de pen, en ditmaal voor een anime-review. De tweede saga van de originele Dragon Ball-serie kijkt volgens hem weer lekker weg dankzij de mix van humor en actie, maar het gebrek aan avontuur is een groot gemis. Meta kan zelf nog wat leren op het gebied van grammatica en schoonheidsfeitjes, maar van zijn review krijgen we zelf zin om weer in de serie te duiken.

dragon ball

That Mr Awesome - Westerado: double barreled review

That Mr Awesome schreef dit stuk om in de komen voor Red Dead Redemption 2, maar dat betekent dat Westerado nu de game uit is afgeschreven kan worden. In de game zoek je op de prairie naar bandieten, waar enkele puzzelelementen zorgen voor de nodige afwisseling. Uit de uitstekende review blijkt dat de indiegame ontzettend prettig is om als 'tussendoortje' te spelen, dus check zeker even de volledige tekst.

westerado

Mister frowdo - Assassin's Creed Odyssey: een griekse tragedie

In een gigantisch epos met twintig screenshots legt Mister Frowdo op fenomenale wijze uit waarom hij Assassin's Creed Odyssey overgewaardeerd vindt. Vele grappige passages maken de lap tekst een genot om te lezen, en zijn conclusie is goudeerlijk. We raden je aan om de hele review 'even' te checken.

ac

Barton - FF over cijfers

Tot slot kwam Barton deze maand met twee artikelen, waarvan we zijn stuk over cijfers hebben genomineerd. Even kritisch als altijd stelt hij zijn vraagtekens bij het cijfersysteem dat veel websites momenteel hanteren. Ben je bang dat cijfers hun waarde verliezen? Luister dan naar zijn advies over hoe je hiermee omgaat.

cijfer

Dit zijn de genomineerden van deze maand. Wie was de beste? Stem hieronder voor de winnaar. Zelf membercontent opsturen is natuurlijk meer dan welkom!

Dit artikel delen

Over de auteur

Jack O Redacteur bij InsideGamer en Gamer.nl. Helemaal gek van The Witcher 3, Pokémon, God of War en Uncharted. Zwak voor egels en andere beestjes.

Reacties

 • Ik heb op Rickachu gestemd. Vind zijn video's altijd heel erg interessant.
 • Hey, tof dat dit weer terug is! Ik ga deze keer voor Barton. Ik ben zelf wel van de cijfers, al lees ik sowieso altijd de conclusie die erbij getrokken wordt. Maar, de discussie blijft interessant!

  @Meta_Coola, dankjewel voor je stem en het compliment man! Jij hebt ook veel werk in je stuk gestoken. Ik heb het met plezier gelezen! Meer Dragonball is altijd goed.
 • @Rickachu Hang een poster op in het GLR dat mensen op jou moeten stemmen. Dan ga je wel winnen :p.
  Ik heb in alvast op je gestemd.
 • Ik stem op Barton, alhoewel ik liever zijn andere artikel over microtransacties genomineerd zag worden.
 • Helaas niet genomineerd

  Vond Barton’s tekst en die van Mr. Awesome r leukst.

  Ik ben al bezig met een nieuwe tekst voor deze maand.
 • Door de grote toeloop van content ben ik ook weer gedreven om meer te schrijven. Mijn stem gaat voor nu naar Barton.
 • Goed dat er even een overzicht gemaakt wordt van de membercontent. Ik was het vergeten in de gaten te houden. Thnx!
 • Barton krijgt van mij een dikke 5/7.
 • Deze maanden is het weer wat op gang gekomen, heel tof, laten we dat vooral volhouden!

  En wat mij betreft goede stukken ook weer doorplaatsen naar de 'gewone' frontpage artikelen. Plaatsing van de membercontent op mobiel vind ik zeer ongelukkig, echt een grote reden waarom ik het minder lees.

  Gracias voor de nominatie en welverdiende felicitaties aan de anderen! Ik stem op Bart. Zijn scherpe columns (ook die over microtransacties) zijn een goede toevoeging voor de site.
 • Ja hoor! Hij is er weer! Succes allemaal :)
 • Voor Barton gekozen omdat ik er gewoon mee eens ben. Overigens zeggen cijfers mij zelf helemaal niks
 • Leuk dat jullie membercontent weer wat stimuleren en in het zonnetje zetten op deze manier.

  Bedankt voor de nominatie en de stemmen op mijn artikel. Daarnaast natuurlijk mijn felicitaties en succes wens aan de andere kandidaten!

  Ik mis de artikelen van Luigi uit '85, over wandjes slopen, en The Decider, die niet kan besluiten welke games (uit) te spelen, wel een beetje in dit lijstje. En om in de stijl van die sterke cowboygame die mij in de greep houd toch even een gegeven paard in de bek te kijken: persoonlijk had ik mijn artikel over microtransacties hier liever teruggezien - m.i. relevanter dan ooit, ook nu men bij bijvoorbeeld de nieuwe Call of Duty na een kleine maand via een update flink wat micro-tientjes hoopt binnen te harken.

  Mijn stem gaat naar de sterke tekst van That Mr Awesome, met op een nipte tweede plaats Mister Frowdo, want ik heb ook zeer genoten van zijn grappige vergelijkingen.

  Verder eens met That Mr Awesome dat membercontent op de mobiele site - waar ik veel vaker gebruik van maak dan de desktopversie - een erg ongelukkige plek heeft. Kan dat niet anders? En kunnen wij misschien in de toekomst ook rechten krijgen om artikelen aan te passen na plaatsing op de site? Dit omdat je nu geen taalfoutjes/lay-out slordigheden aan kunt passen.
 • Altijd leuk om ook de keerzijde van de medaille te lezen. Dankzij teksten van Barton en Frowdo worden mensen tenminste gewaarschuwd voor de smerige praktijken van bijvoorbeeld Ubisoft of Activision.

  Uiteindelijk is de hele industrie ziek.

  Gelukkige kunnen sterke verhalen en meesterwerken zoals Red Dead Redemption II de wonden likken ondanks dat ze in hetzelfde bedje ziek zijn: Microtransacties liggen op de loer (online).
  Het is ook geen foutloze game, maar de game blijft zo vooruitstrevend en uniek. Niet voor iedereen weggelegd.

  Allesbehalve prefab rommel dat jaarlijks uitkomt.

  @ redactie: Hopelijk gaat de site weer een boost krijgen! Tof dat dit teruggekomen is.
 • Mister Frowdo raakt bij mij de juiste snaar waar humor en kritiek hand in hand gaan. Na het stemmen zie ik dat hij nog heel wat liefde kan gebruiken dus lees het artikel als je dat nog niet gedaan heb en stem.
  Barton is voor mij een goede tweede en was eerste geweest als het micro transactie artikel genomineerd was geweest, een missertje van de redactie.
  Blij om al die mooie content te zien, het maakt de site eindelijk weer uniek, daarom zou er een prijsje voor alle genomineerden moeten zijn.
 • Gefeliciteerd Bartonneke
 • @ Luigi1985:

  Thanks!

  @ IG en iedereen die op me heeft gestemd:

  Ontzettend bedankt :-D

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren