1. Membercontent van de maand - Zomereditie

Membercontent van de maand - Zomereditie

Beter laat dan nooit

Jawel, de membercontent van de maand is terug van een lange zomervakantie. In de maanden juli en augustus hebben jullie een aantal hele zeer boeiende artikelen geplaatst op InsideGamer, die wel wat waardering verdienen. Daarom hebben we vijf stukken genomineerd voor de Membercontent van de Zomer!

Hieronder vind je links en omschrijvingen naar de genomineerde artikelen. Zoals gebruikelijk krijgen bezoekers een week de tijd om te stemmen op de genomineerden: tot vrijdag 13 september om 11:00 uur.

Wat kun je deze maand winnen? Dankzij Activision kunnen we de recent uitgebrachte Spyro Reignited Trilogy weggeven voor de Switch of pc.

De status van Super Nintendo World – Tielo

Tielo schreef in augustus ook zijn gebruikelijke Dagboek van een Gamer, maar we willen ditmaal een ander artikel nomineren: De status van Super Nintendo World. Tielo geeft een mooi overzicht van hoe de ontwikkeling van het park tot nu toe is verlopen en wat we van het Nintendo-park in Osaka én de kleinere versie in Hollywood kunnen verwachten. Lees hier zijn update!

Mario

Graveyard Keeper: de nieuwe Stardew Valley? - Benjamin Ben

In juli zette Benjamin Ben een hele boeiende recensie van Graveyard Keeper in elkaar. De review bestaat namelijk uit één grote afbeelding (in stukken gehakt door ons CMS…) die de stijl van de game perfect weet te omvatten: lekker retro. Bovendien is zijn boodschap meer dan duidelijk: Graveyard Keeper is een heerlijke, niet al te dure Switch-game als je van titels als Stardew Valley Houdt. Check hier het originele bestand.

Graveyard Keeper

Pokémon: een franchise die stilstaat - Shuckles

Shuckles uitte eind juli zijn kritiek op de Pokémon-franchise, die hij al sinds het prille begin volgt. Volgens hem staat de serie stil en lijken Sword en Shield hier helaas weinig aan te gaan doen. Denk aan de AI van tegenstanders, de graphics en de Dynamax-feature van Sword en Shield. Gelukkig heeft hij ook een aantal fijne suggesties voor hoe het beter kan. Lees ze hier allemaal.

Pokemon

PSVR Accouning Plus: De wonderlijke wereld van financiën – Koekie Dealer

In plaats van een review van PSVR Accounting+ houdt Koekie Dealer het zakelijk. De stagiair van zijn alter-ego Rodger neemt namelijk een guide met de lezers door over accounting, wat uitmondt in een grappige uitleg over de game. Gelukkig krijgen we ook nog een serieuze conclusie, namelijk dat het een ontzettend leuke vr-game is. Check het hier!

Accounting+

Legendary Review - Blasterjackson

We weten inmiddels dat BlasterJackson niet vies is van een wat oudere game. Deze zomer speelde hij Legendary, een niet zo bekende first-person shooter uit 2008. Uit zijn review komt duidelijk naar voren dat de game niet zo mooi oud is geworden en dat je je Xbox 360 beter kunt afstoffen voor een andere titel. Lees in zijn uitgebreide review waarom!

Legendary

Dit zijn de genomineerden voor de zomer. Hieronder kun je een week lang stemmen op de winnaar!

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Winnaar: Pokémon: een franchise die stilstaat - Shuckles
  Met als runner-up: De status van Super Nintendo World – Tielo
 • Blij dat het weer terug is, jammer dat de 2 maanden op 1 hoop worden gegooid.
 • @tielo

  Eens. Ik vind t idd professioneler overkomen wanneer de membercontent vd maand ook daadwerkelijk eens per maand is. En als t dan een keer niet zo is, het van te voren aankondigen. Nu lijkt t alsof IG t vergeten is en daarom maar onder t mom van de zomer gooit.

  Anyway, deze maand kies ik voor Benjaminben, omdat hij voor een unieke lay-out heeft gekozen en omdat de tekst gewoon weer lekker leest en over een game gaat die ik nog niet kende.
 • @Luigi1985

  Dankjewel!
 • Oeh, mooie prijs ook. Zelf wil ik Spyro ook graag nog eens oppikken. Succes allemaal. Voor mijn stem twijfelde ik tussen Shuckles en Benjamin Ben. Uiteindelijk laatstgenoemde geworden. Goeie tekst, maar ook veel moeite in de vorm gestoken.
 • @That Mr Awesome

  Thx ;)
 • Dank voor de nominatie, succes aan de rest!
 • Blij om te zien dat jullie weer terug zijn van vakantie jongens! ;)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren