1. Met de Poké Ball Plus voor Pokémon: Let's Go krijg je Mew toe

Met de Poké Ball Plus voor Pokémon: Let's Go krijg je Mew toe

Pokémon: Let's Go verschijnt 16 november

De Poké Ball Plus, de speciale controller voor Pokémon: Let's Go, is inclusief de pokémon Mew. Dit heeft Nintendo aangekondigd tijdens de Nintendo Direct.

De Poké Ball Plus is een speciale controller voor Pokémon: Let's Go. De knop om de Poké Ball mee te activeren dient ook als joystick, zodat de hele game met de controller gespeeld kan worden. Wanneer pokémon gevangen worden, trilt de bal echt.

De rpg's Pokémon Let's Go! Pikachu en Eevee verschijnen op 16 november op Switch. De games nemen spelers mee naar de regio uit de eerste generatie Pokémon, Kanto. In de ene game vergezelt Pikachu spelers, terwijl het in de andere game Eevee is.

Daarbij zijn er diverse elementen uit de mobiele titel Pokémon Go die hier terugkeren. Zo kunnen spelers met de Joy-Cons PokeBallen gooien. Ook kunnen de 151 Kanto-pokémon die gevangen zijn in Pokémon Go overgezet worden naar de Let's Go!-games. Er zit verder één compleet nieuwe pokémon in de game.

Poké Ball plus
E3

Dit artikel delen

Over de auteur

Wilbert Meetsma Wilbert Meetsma verliest zich dolgraag in ellenlange Westerse rpg's en veel te ingewikkelde strategiegames op de pc. Verder houdt hij van games in alle soorten en maten, of het nou lompe shooters zijn, of nét iets te pretentieuze indie-games. Behalve voetbalgames. Voetbalgames zijn stom.

Reacties

  • Al gepreordered!
    Leuke woordspeling in de titel, btw! :-)
  • Ik kwam hier enkel voor de woordspeling

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren