1. Met jullie hulp een frisse wind door de QenA

Met jullie hulp een frisse wind door de QenA

Kom maar door met jullie prangende, diepgaande of krankzinnige vragen

Op InsideGamer wordt de redactie nu al jarenlang vragen voor de voeten gegooid waar op door ons geantwoord kan worden, zodat jullie weten wat wij over bepaalde zaken denken, en wíj weer op onze beurt kunnen lezen wat er in jullie hoofden rondgaat. Dat gaan we vanaf nu nét even anders aanpakken dan voorheen.
Q & A

Soms is het nog verdraaid lastig om een vraag te verzinnen die leuke antwoorden opleveren, of waardoor leuke discussies ontstaan. Soms kunnen we inhaken op actuele zaken, zoals de heisa rondom de uitspraak van de Kansspelautoriteit of natuurlijk straks de E3 en dat zullen we natuurlijk ook blijven doen.

Maar daarnaast is het nóg leuker om jullie om input te vragen voor een eerstvolgende Q&A. Daarom bij dezen het verzoek aan jullie: gooi leuke Q&A-vragen hieronder in de comments. Wij plukken er dan vijf leuke uit die we in een poll onder de aanstaande Q&A zetten en dus kan de volgende editie helemaal draaien om één van jullie vragen, die ook weer door jullie is gekozen (met creds voor de member natuurlijk).

En mocht er wel iets belangrijks voorbij komen, dan schuiven we de gekozen vraag gewoon een weekje op.

Dus kom maar door: Waar gaan we het volgende week over hebben?

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Ik ben altijd moeilijk in vragen maken/stellen. Maar i give it a try

    Nu er waarschijnlijk weer een nieuwe Doom film komt is het misschien wel leuk om de vraag te stellen hebben game verfilmingen bestaansrecht en zo ja zal er ooit een game verfilming komen die game verfilmingen in de zelfde spotlights zet zoals de vele comic verfilmingen van nu?
  • Vinden jullie Phil Spencer ook zo geil?
  • Verwachten jullie dat de komende jaren alleen een concurrentie wordt tussen Nintendo, Sony en Microsoft in consoles? Is er een kans dat er ooit weer een nieuwe concurrent in de markt komt? Zoja, welke organisatie denken jullie?
  • Wat doe jij het liefst op het toilet?
  • Welke games zouden van jullie nog meer de Crash Bandicoot of Spyro behandeling mogen krijgen?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren