1. Metal Gear Solid 5 morgen naar Xbox Game Pass

Metal Gear Solid 5 morgen naar Xbox Game Pass

Ook The Banner Saga 3 en Killer Instinct komen er aan

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain is vanaf morgen op Xbox Game Pass verkrijgbaar.

De game komt zowel naar de Xbox One- als pc-versies van Game Pass. Het vooralsnog laatste deel in de befaamde Metal Gear-reeks biedt spelers een grote, open wereld om te verkennen. De game is ontwikkeld door Hideo Kojima, die na de afronding van het spel vertrok bij uitgever Konami en nu met zijn eigen studio aan Death Stranding werkt.

Vanaf vandaag is tevens Night Call verkrijgbaar op de pc-versie van Game Pass, terwijl morgen tevens The Banner Saga 3 naar Xbox One en pc komt. Tot slot verschijnen zowel Killer Instinct: Definitive Edition als For the King op Xbox One en pc Game Pass op 25 juli, en op diezelfde dag komt Resident Evil 4 beschikbaar op Xbox Game Pass.

Game Pass laat Xbox- en pc-gamers die lid zijn van de service diverse spellen zonder verdere kosten onbeperkt spelen. Elke maand worden er diverse titels toegevoegd aan de line-up. Spellen van Microsoft zelf verschijnen sowieso op de dag van release op Game Pass.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Dit is toch een erg goede game. Krijgt mijns inziens te weinig lof.
    Story is misschien niet fantastisch, maar grafisch erg mooi. De gameplay is echt tof. De manier waarop je de missies aan kan pakken is bijzonder divers. Iedereen zou deze game een kans moeten geven, mocht je dat nog niet gedaan hebben.
  • @dewokkel

    Het verhaal vond ik tot het einde van chapter 1 best tof. De bosses vielen best wat tegen, maar de gameplay was inderdaad heel goed.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren