1. Metro Exodus komt volgend jaar uit

Metro Exodus komt volgend jaar uit

Game zou eerst in het derde kwartaal van dit jaar uitkomen

Metro Exodus moet nu in het eerste kwartaal van 2019 uitkomen.

Dat heeft uitgever THQ Nordic, dat onlangs Koch Media en Metro-ontwikkelaar Deep Silver in handen kreeg, gemeld tijdens de bekendmaking van zijn kwartaalcijfers.

De game had oorspronkelijk in het derde kwartaal van dit jaar uit moeten komen. Het was echter dusdanig stil rondom de titel dat dit doel nauwelijks haalbaar leek. THQ Nordic liet niet de precieze reden voor het uitstel weten.

Metro: Exodus speelt zich na de gebeurtenissen in Metro 2033 en Metro: Last Light af en werd afgelopen E3 onthuld. De games zijn gebaseerd op de boeken van Dmitry Glukhovsky. De beelden op E3 vorig jaar, die hieronder nog eens zijn te zien, lieten een onuitwisbare indruk achter bij veel kijkers.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Het is echt letterlijk standaard nu. Elke game word uitgesteld. Maar gelukkig wil ik gewoon dat dit een topper word. Dus vind ik het niet erg.
  • @Dealer X De meeste anders niet hoor…
  • Balen zeg dit was namelijk mijn knaller van dit jaar. De rest boeit me niet zo dit jaar.
  • @masters007

    Wie weet dat het nu de knaller wordt die het met een eerdere release misschien niet geweest was ;)
  • Had gewoon dit jaar uit kunnen komen, maargoed.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren