1. Metro Redux verschijnt volgende maand voor Switch

Metro Redux verschijnt volgende maand voor Switch

Check hier de aankondigingstrailer

Uitgever Deep Silver en ontwikkelaar 4A Games hebben aangekondigd dat Metro Redux 28 februari verschijnt voor Nintendo Switch.

De Switch-versie van Metro Redux bevat de Enhanced-versies van Metro 2033 en Metro: Last Night. Ook alle uitbreidingen van Metro: Last Light zijn bij deze bundel inbegrepen. Deze verbeterde versies van de games bevatten een aantal interessante toevoegingen, zoals de Ranger-modus. Metro 2033 is in deze versie herbouwd met dezelfde engine waarmee Last Light gecreëerd is. Fans die de bundel vooruitbestellen worden overigens ook nog voorzien van leuke extra's.

Metro Redux kan op twee verschillende manieren worden doorlopen, deze twee opties heten Spartan en Survival. Wanneer je ervoor kiest om de game in de Spartan-modus te spelen, staat je een spannende first person shooter te wachten. Terwijl de Survival-modus de game een stuk moeilijker maakt en het meer als horrorgame doet laat voelen.

Bekijk hieronder de trailer van Metro Redux voor Nintendo Switch.

Metro Redux verschijnt 28 februari en is zowel digitaal als fysiek verkrijgbaar.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Mooi dat ze naar de Switch komen. Ik heb de games op de PC en een gratis een upgrade gekregen naar de Redux versies. Dus misschien koop ik ze wel op de Switch, als support.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren