1. Metro: The Two Colonels-onthulling tijdens Inside Xbox

Metro: The Two Colonels-onthulling tijdens Inside Xbox

Schrijver van de boeken werkt intussen aan nieuwe Metro-game

Een nieuwe uitbreiding voor Metro Exodus, The Two Colonels, wordt vanavond tijdens de Inside Xbox-livestream getoond.

Dat is aangekondigd via Twitter. De uitzending, waarin Microsoft nieuws rondom aankomende Xbox One- en pc-games deelt, begint om 17:00 uur en is onder andere via Mixer te bekijken.

Vorige week liet THQ Nordic al weten te werken aan een nieuwe Metro-game, dat verder losstaat van bovengenoemde dlc. Ontwikkelaar 4A Games is wederom verantwoordelijk voor het spel. Via Instagram liet Dmitry Glukhovsky, de schrijver van de Metro-boeken waar de gamereeks op gebaseerd is, weten mee te werken aan een nieuw deel in de reeks. Glukhovsky werkte ook al aan het in 2013 uitgebrachte Metro: Last Light en voorganger Metro 2033. Voor Metro Exodus schreef Andrew Prokhorov het verhaal.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Ik moet nog steeds een keer er aan beginnen. Het plan was origineel om de eerdere delen eerst uit te spelen (klaar met deeltje 1), maar dat lijkt 'm niet meer te worden.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren