1. Call of Duty: Warzone krijgt fast-travel via metronetwerk

Call of Duty: Warzone krijgt fast-travel via metronetwerk

Onderdeel van zesde seizoen

Call of Duty: Warzone krijgt een metronetwerk waarmee spelers kunnen fast-travellen.

'The Metro' is een netwerk verspreid over de gehele map met verschillende stations en wordt in het zesde seizoen van de game toegevoegd. Spelers kunnen via trappen naar de metrostations gaan, waar op de metro gewacht kan worden om zo snel naar een ander gebied te reizen. Vanuit elk station kan twee verschillende richtingen gereisd worden.

Daarbij gaat de metro niet vooruit wanneer er aan boord wordt gevochten. Daardoor moet het een soort veilige haven voor spelers worden. Spelers gaan echter meteen dood wanneer je op de metrorails stappen. Andere spelers kunnen hen dan niet reviven.

Call of Duty: Warzone

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Misschien ietwat off-topic, maar ik ben vooral benieuwd wat er met de installatiegrootte gaat gebeuren voor de next-gen variant. COD: MW (Warzone) is hét voorbeeld waar assets/textures of vele plekken geinstalleerd staan, waardoor de installatiegrootte gigantisch is. Met de volgende generatie zou dit niet meer nodig moeten zijn, dus vraag me echt af hoeveel impact dit zal hebben. Ook i.c.m. met de hogere kwaliteit textures.
  • @Gaaiz
    De vraag is überhaupt of de nieuwe versie van Warzone (in Black Ops) op dezelfde engine draait en dezelfde map/assets krijgt. We weten eigenlijk nog niets van de nieuwe "Warzone". Hij stond wel in het menu van Black Ops tijdens de Alpha.

    Dus wie weet wat er veranderd.
  • @Gaaiz
    Ik ben bang dat ze COD: MW gewoon laten voor wat is. Misschien dat ze Warzone wat gaan aanpassen maar ik verwacht er niet veel van. Wel hadden ze gezegd dat de grootte d.m.v. patches kleiner zal worden. Dat is al oud nieuws en er is weinig gebeurd tot nu toe helaas. Ik hoop echt dat ze het anders aanpakken op de next-gen want extra opslag is mega duur!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren