1. Tweede trailer Detective Pikachu-film toont Mewtwo

Tweede trailer Detective Pikachu-film toont Mewtwo

Film komt in mei uit in de bioscoop

Er is een tweede trailer uitgebracht voor de Detective Pikachu-verfilming.

Hierin zijn diverse pokémon te zien die niet in de vorige trailer van de film zaten, waaronder Mewtwo. Ook pokémon als Flareon, Loudred, Gengar, Machamp en Snorlax hebben een rol. Naast een nieuwe trailer is er ook een poster van de film uitgekomen.

De aankomende verfilming van Detective Pikachu komt in mei uit in de bioscoop en is gebaseerd op de gelijknamige 3DS-game. Pikachu helpt de jongen Tim, die op zoek is naar zijn vermiste vader.

Vandaag om 15:00 uur houdt Nintendo een Direct-uitzending rondom de Pokémon-franchise. Deze Direct duurt zeven minuten.

Detective Pikachu

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Oké ik wil deze film nu echt in de bioscoop gaan kijken. Holy shit wat ziet dit er goed uit, precies wat ik persoonlijk verwacht van een pokemon film.

  Als deze film nu een beetje een succes word eh, misschien dat men dan ook weer een dragon Ball (Z) film aandurft. Als pokemon lukt moet dbz ook kunnen lukken en als "amateurs" het kunnen, case point >>>>

  https://youtu.be/Vx-E9pzOFPM
  Dan moeten grote studio's het helemaal kunnen
  .
 • @Meta_coola

  Video Games en Anime zijn twee verschillende dingen.
  Daarbij, Alita is pas uit…als je een DBZ film wilt kun je beter daar naartoe gaan, aangezien het ook nog eens een goede adaptatie is van een manga. ;)
 • @Ardyn

  Mja Pokémon blijft voor mij in de eerste plaats nog altijd een anime/manga en dan pas een game.
 • Behoorlijke spoiler in de titel zo volgens mij.. Ik kijk juist nooit trailers, omdat die meestal de halve film al vertellen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren