1. Michael B. Jordan klaar voor Tom Clancy-films

Michael B. Jordan klaar voor Tom Clancy-films

Black Panther-slechterik doet mee met Rainbow Six en Without Remorse

Acteur Michael B. Jordan heeft getekend voor nieuwe Tom Clancy-films. De acteur uit onder ander Creed en als Marvels Black Panther-slechterik, Killmonger, gaat een rol spelen in Rainbow Six en Without Remorse.

Volgens Variety neemt Jordan de rol van John Clark op zich. Without Remorse gaat eerst verfilmd worden met een origineel verhaal voor het personage. Studio Paramount is in onderhandeling voor een mogelijke regisseur en schrijvers voor de Without Remorse-film. Een verdere releasedatum is nog niet bekend.

Het is niet de eerste verfilming van een Tom Clancy-boek. Willem Dafoe speelde John Clark in Clear and Present Danger en Liev Schreiber nam een rol op zich in The Sum of All Fears. Verdere bekende Tom Clancy-verfilmingen zijn The Hunt for Red October, Patriot Games en NetForce.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Waarom wordt er gelinkt naar een rainbow six artikel over bans?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren