1. Michel Ancel hint naar bèta Beyond Good and Evil 2 eind 2019

Michel Ancel hint naar bèta Beyond Good and Evil 2 eind 2019

Niets is nog zeker

Eind 2019 zou er wel eens een bèta van Beyond Good and Evil 2 uit kunnen komen.

Dat meldt geestelijk vader van de franchise, Michel Ancel, op Instagram. Hij plaatste een foto van Ganesha City op social media en in de reacties liet hij weten dat hij van plan is eind volgend jaar een speelbare bèta uit te brengen.

Het is niet bekend of dit een realistische inschatting is van Ancel en of dit haalbaar is. Er is ook nog geen definitieve releasedatum voor het spel. Wat met deze opmerking wel zeker lijkt, is dat gamers sowieso niet voor eind 2019 gedeeltes van de game kunnen spelen.

Beyond Good and Evil 2 is in de maak voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Krijg nu toch het idee (nooit gedacht dat ik dit zou zeggen..) dat deze game te vroeg is aangekondigd. Dit gaat waarschijnlijk een zomer 2020 release worden, en het lijkt me sterk dat ze de hype train 2 jaar vast kunnen houden.
  • @WvA

    De hype is na een jaar niet minder geworden. Sterker nog, ik zou wel willen beweren dat mainstream gamers juist meer gehyped zijn dan een jaar terug.
    Als er eind 2019 een bèta komt, lijkt mij het dat de game op dit moment gepland is voor begin 2020.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren