1. All Acces-bundel van Microsoft komt op tijd voor Project Scarlett

All Acces-bundel van Microsoft komt op tijd voor Project Scarlett

Vooralsnog niet bekend of het ook naar Nederland komt

Microsoft heeft aangekondigd dat de Xbox All Acces-bundel terugkomt en dit gebeurt net op tijd voor de feestdagen volgend jaar, en dus de volgende generatie Xbox. De nieuwe All Acces-bundel biedt spelers de optie om de Xbox One X na twaalf maanden up te graden naar de nieuwe Xbox-console, nu nog bekend als Project Scarlett.

Xbox All Access is een bundel dat de kosten van de console, Game Pass en Live combineert in een maandelijkse termijnbetaling. Er dienen 24 termijnen te worden betaald door de koper. De All Acces-bundel bevat een Xbox One X, een Xbox One S of een digitale Xbox One S met de Game PassUltimate en Xbox Live vanaf 20 dollar per maand, oplopend tot 31 dollar per maand. De Game Pass Ultimate kan zowel op pc als op Xbox worden gebruikt en ondersteunt ook online multiplayer-functies.

project scarlett

Deze bundel is vooral interessant omdat Xbox-gebruikers de optie krijgen om hun Xbox One X na twaalf maanden in te wisselen voor de nieuwe Project Scarlett. Omgerekend bespaart de koper een klein beetje geld met de All Access-bundel. Het scheelt echter niet veel, maar de kosten worden op deze manier wel verspreid over 24 maanden en gebruikers kunnen hun Xbox gratis upgraden naar de Scarlett.

Deze aanbieding loopt tot 31 december 2019 en vooralsnog is het niet bekend of de bundel ook in Nederland beschikbaar komt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Weet het ff niet zeker maar is gamepass ultimate in de US niet 15 dollar per maand normaal? Dan begrijp ik dus dat je met dit idee voor 5 dollar extra per maand een Xbox One x erbij hebt met de optie om te kunnen upgraden. Ik zal dan wel iets over het hoofd zien (wellicht dat de maandelijkse kosten voor de X meer zijn en de upgrade ook maar dat lees ik nu hier niet terug) maar dat is best voordelig dan toch?
  • @xevulutionx Klopt inderdaad, voor de X betaal je 31 dollar per maand.
  • @CodyvandenBogert ahh dat verklaart het een en ander. thx. zie dat t nu ook in tekst is aangepast.
  • @xevulutionx Ja het stond er inderdaad niet duidelijk genoeg in :) Thanks!
  • Microsoft is wel lekker bezig hoor. Dit soort contructies dat je niet in 1 keer een smack geld neerlegt maar iedere maand iets betaalt (wat je sowieso doet voor online) gaat klanten opleveren. Sony kan maar beter volgen….Want die bedragen van de next gen consoles worden wss groot.
  • @Newgamessuck Het hele concept van sparen voor iets is de gemiddelde Yank dan ook volstrekt vreemd maar een verplichting aan gaan voor $744 is prima.
  • @Newgamessuck

    Het maakt me meer blij als Microsoft en Sony nieuwe games uitbrengen dan dat ze hun verkopen ziet stijgen omdat ze de markt van de marginalen hebben ontdekt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren