1. Na Xbox Series X en S lanceert Microsoft nog meer consoles

Na Xbox Series X en S lanceert Microsoft nog meer consoles

Consolegeneraties verdwijnen niet zomaar

De Xbox Series X en Series S zijn niet de laatste consoles die Microsoft van plan is uit te brengen.

Dat meldt Xbox-topman Phil Spencer in een interview met Yahoo!. Na de Xbox Series X en Series S staat er nog een generatie consoles in de planning wat het bedrijf betreft.

"Wat betreft toekomstige hardware, denk ik dat we absoluut meer consoles gaan zien. Net zoals in video, zoals in muziek, is het niet zo dat streaming er voor heeft gezorgd dat innovatie qua apparaten stilstaat. Ik denk dat we dat blijven zien, dat is in ieder geval waar we voor plannen."

Steeds meer gamers vrezen voor de toekomst van consolegeneraties door een steeds grotere nadruk op streaming. Ook Microsoft heeft hier een aandeel in met xCloud. Maar het bedrijf denkt zelf dus dat er nieuwe consoles blijven uitkomen. De Xbox Series X en Series S zijn vanaf 10 november beschikbaar.

Xbox Series S

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Vraag mij toch af waarom dit soort berichten naar buiten komen zelfs voordat een nieuwe console op de markt komt. Een groot deel van de aantrekkingskracht van een console is dat deze jaren mee gaat en iedereen dezelfde specs heeft. Als ik een Xbox zou willen kopen brengt dit bericht mij in twijfel of dat ik niet moet wachten op deze nieuwe generatie 😅
  • Jullie parallax advertenties werken voor geen meter meer op iPhone Safari en blokkeren het hele scherm.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren