1. Kijk om 22:00 uur naar de Xbox XO18-livestream

Kijk om 22:00 uur naar de Xbox XO18-livestream

Sea of Thieves, Forza Horizon 4 en meer

Microsoft heeft details gedeeld over de Inside Xbox-livestream die plaatsvindt op het X018-evenement. Tijdens de twee uur durende livestream worden aankondigingen gedaan voor verschillende grote Xbox-titel games. Bekijk de stream hieronder.

Het X018-evenement wordt door Microsoft omschreven als een 'globaal fan-evenement waarin alles rondom Xbox gevierd wordt'. Het evenement vindt dit jaar plaats in Mexico-Stad en de Inside Xbox-livestream gaat van start op zaterdag 10 november om 22:00 uur Nederlandse tijd.

Via sociale media geeft de uitgever een aantal hints over de games die in de livestream aan bod komen. Dit gaat om aankondigingen voor games als Crackdown 3, Minecraft, Sea of Thieves, State of Decay 2 en Forza Horizon 4.

Daarnaast geeft Microsoft ook aan op het evenement groot nieuws bekend te maken over PUBG en wordt er ingegaan op The Forge-uitbreiding in Shadow of the Tomb Raider. Ook belooft het bedrijf enkele verrassingen te onthullen, waaronder een groot aantal nieuwe games voor de Xbox Game Pass.

Geïnteresseerden kunnen de livestream aankomende zaterdag om 22:00 bekijken op de platformen Mixer, Twitch, Youtube, Facebook en Twitter.

Bron: Eurogamer

Dit artikel delen

Over de auteur

Rick Bloemzaad Redacteur bij Gamer.nl en Insidegamer.nl. Houdt van zowel moderne games als klassiekers. Van Overwatch en Mario Kart 8 Deluxe tot Super Mario 64 en GTA 2.

Reacties

 • We are happy to anounce that Crackdown 3 is almost finished. Free DLC for SoT and SOD2 and FH4. And the final you all been waiting for….. Assasins greed orgins for Xbox Game Pass.

  My love to you all!!!

  Phill Spencer.
 • @Surveyor

  Haha, ik mag toch hopen dat het wel iets meer is. Een nieuwe aankondiging voor ergens in de aankomende maanden zou wel fijn zijn… Kan ik m'n X1 ook weer een keer aanzetten, haha. :-P

  Maar zonder gein. Ik wacht nu op Ori 2, Cuphead DLC, Battletoads & Tunic, dus het apparaat staat nu even in de winterslaap modus.
 • @Piet S.

  Ori 2 staat bij mij hoog in het vaandel, en ben ook wel benieuwd naar iets van Ninja Theory.
 • @Surveyor

  Ori 2 is DE game voor de X1 waar ik op wacht! :-D
 • @Surveyor

  Als origins op Game Pass komt, ben ik al tevreden.
 • Nou nou, ik hoop dat ze inderdaad met iets nieuws komen, want E3 was bagger van Microsoft, het enige wat ze doen is exclusives aankondigen en dan het jaar erop cancelen.. :/ want er komt weinig tot niks aan exclusives, en ze gaan nu weer over games praten die middelmatig zijn,
 • @Dealer X

  Nouuu… Ik vind dat je overdrijft. Dit jaar zijn ze op E3 gekomen met nieuwe exclusives als Halo, Gears of War, Forza en Battletoads. Verder komt Ori 2 nog en DLC pakketten voor bv. Cuphead en SoT + nog games als Tunic.

  Verder is qua grote titels (de afgelopen tijd) alleen Scalebound geannuleerd, dus zo erg is het allemaal niet.

  Hoe meer, hoe beter. Dat dan weer wel.

  Voor mij was MS de "winnaar" van afgelopen E3 (van de grote 3 dan). :-)
 • @Piet S.

  "Nieuwe exclusives" vooral bestaande games, die zijn aangekondigd en niks van getoond is.

  Grappig dat je dan Sony karrig durfde te noemen een tijdje terug (met weinig exclusives), maar Microsoft gaat ophemelen omdat ze alleen wat roepen in het wild en de komende jaren niks laten tonen. Eerst nog een mediocre game releasen als Crackdown dat onderhand ook zijn beste tijd wel heeft gehad (zonde van die ontwikkelings kosten).

  Buiten Forza zijn alle games die ze hebben gereleased deze generatie niet zo heel positief ontvangen. Dat was met de 360 toch echt wel een stukje anders.

  Als dit de PSX aangekondigd was hierboven, dan was jij 7 pagina's aan het razen over hoe slecht het wel niet was en dat ze met niks "nieuws" durven te komen.

  Zo doorzichtig ben je al ;-).
 • @Snake_NL

  Het ging en gaat over de E3, niet over andere zaken/evenementen. MS heeft gewoonweg veel meer aangekondigd dan sony (en Nintendo), op de afgelopen E3.

  En van mij mag MS zeker nog met nieuwe aankondigingen komen.

  Tip: Fatsoenlijk lezen voordat je reageert. ;-)
 • @Dealer X

  Als ze dit gaan doen wat je zegt dan zullen we aardig wat Bizzard boeehooe horen.

  De E3 vond ik niet bagger met de aankondigingen van het kopen van 5 nieuwe studio's. Het was misschien in jou ogen bagger omdat Sony er overheen ging met gameplay en exclusives. En Microsoft op dat moment (even) vergeten was.
 • @Surveyor

  'omdat Sony er overheen ging met gameplay en exclusives.'
  Qua gameplaybeelden misschien wel, maar qua exclusives toch nog niet bijna… Ze zijn met niks nieuws gekomen, op Nioh 2 (ofzo) na…
 • @Piet S.

  Sekiro: Shadow die twice en Death Stranding waren voor vele een hype train waar ze opstapte en dan Xbox (even) vergeten waren.
  Persoonlijk vond ik Xbox heel sterk. Maar voor "vele" was nieuwe gameplay en een exclusive genoeg om xbox te bashen.
 • @Surveyor

  Zonde, want MS deed het gewoon heel erg goed op de E3!
 • @Piet S.

  "Ze zijn met niks nieuws gekomen"

  Nee Halo, Gears, en Forza zijn nog zo spannend natuurlijk tegenwoordig. Buiten The Last of US 2 zijn alle komende games nieuwe IP's.
 • @Snake_NL

  Het gaat hier over de E3. Het is een feit dat MS veel meer nieuwe exclusives heeft aangekondigd dan Sony.
  (Dat jij het niet spannend vindt, heeft hier helemaal niks mee te maken.)
  Daar kun je niet onderuit. Sony was (net zoals Nintendo) zeer matig op de E3.

  Jij wil dat alleen niet toegeven. Zo doorzichtig! ;-)
 • @Piet S.

  Het gaat hier over de E3. Het is een feit dat MS veel meer nieuwe excluves heeft aangekondigd dan Sony.

  Dat hebben ze helemaal niet, dus praat geen onzin.

  Daar kan ik wel onderuit want het is namelijk niet waar. Halo, Gears, en Fable, Forza zijn geen nieuwe exclusives. Het zijn bestaande titels waar ze al jaren op teren.
 • @Snake_NL

  Ik reageerde op 'Dealer X' zijn comment, waarin staat:
  'Nou nou, ik hoop dat ze inderdaad met iets nieuws komen, want E3 was bagger van Microsoft'.
  Ik ging verder in op het E3 stuk en jij reageerde daarna op mij, dus het ging wel over de E3. Lees maar eens terug.

  En het zijn gewoon nieuwe exclusieve titels hoor… Het zijn geen nieuwe IP's/franchises, maar daar hadden we het ook helemaal niet over…
  Je moet geen begrippen door elkaar gaan halen. :-)

  Daarnaast is Sony al tijden niet meer met grote nieuwe aankondigingen gekomen, omdat ze blijven teren op aankondigingen van JAREN geleden. Dat vind ik een kwalijke zaak… Zowel op het gebied van games veel te vroeg aankondigen, als op het gebied van fans/gamers maar laten wachten.. en wachten…
 • @Piet S.

  Feit is dat niet alleen Sony, maar ook Nintendo en Microsoft veel te vroeg hun games hebben aangekondigd. Dan creëren ze een hypetrain die soms enorm goed uitdraait (Horizon, Spider-Man, Zelda, Ori, Forza), matig uitdraait (The Order, Sea of Thieves) en jammergenoeg ook kan uitdraaien tot debacles (Scalebound, Fable, Project Spark).

  In mijn ogen lossen Nintendo en Sony de verwachtingen vaker in dan Microsoft. Halo is niet meer het paradepaardje van weleer. Op verkleedbeurzen zie je ook alleen maar plus dertigers met een bierbuik zich verkleden als Meester Chief.

  Sony heeft deze E3 niets nieuws aangekondigd. Maar als Nintendo de eerste beelden toont van Metroid Prime 4 of de Pokémon RPG… dan is iedereen super blij. Ook al weet men er al van sinds 2017!

  Death Stranding en andere zaken hebben ook die magie die veel meer mensen kan bekoren. Dan maakt het aantal nieuwe aankondigen geen zak meer uit.

  Lijkt ook dat Ori alles is en de rest maar bijzaak is. En dat is prima. Schitterende game. Alleen hebben de concurrenten meerdere Ori’s waar men naar uitkijkt.
 • @Don Carpaccio

  Nintendo en MS kondigen inderdaad beide weleens games te vroeg aan (vooral de laatste jaren), maar Sony staat stip op 1.
  Bijna alle grote exclusives worden +/- 2 jaar van te voren aangekondigd, waarna meestal een jaar radiostilte inslaat.
  Dit zijn trouwens feiten, geen fabeltjes of meningen. Zoek maar eens op.

  Halo en dus Master Chief zijn wel iconen voor MS & X. Nintendo heeft dat (in uitgebreidere vorm) met Mario en Sony heeft dit met… Geen idee. Wat is het paradepaardje van Sony? GoW, Horizon, of…?
  Ik zeg trouwens niet dat Sony het slecht doet qua exclusives he, want de meeste games worden goed beoordeeld en het zijn er ook nog eens best wel wat (qua aantallen).

  Het gaat erom dat de "magie" van zo'n E3 show verdwijnt als van tevoren al aangekondigd wordt wat er tentoongesteld gaat worden en het helpt dan ook niet echt als er dan ook nog eens niets nieuws (buiten relatief oninteressante games om) aangekondigd wordt. Zowel Sony als Nintendo hebben dit jaar op de E3 de plank misgeslagen.

  Mwa.. Ori is VOOR MIJ zeker de leukste en beste X exclusive (mits ze overleden IP's uit hun graf gaan trekken), maar verder zitten ook gewoon veel mensen te wachten op games als Halo, Gears, Forza en games als Battletoads (ik bv.).
 • @Piet S.

  Ik denk alleen dat de mensen die echt uit kijken naar Halo, Gears en Forza al wel een Xbox in huis hebben staan.

  Voor de "neutrale gamer" zijn dit waarschijnlijk niet de titels die ze zullen aantrekken een Xbox te gaan kopen.

  Het voelt een beetje alsof Microsoft teveel teert op hun 3 grote franchises, die eigenlijk al een tijdje niet meer de absolute top hebben gehaald.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren