1. Microsoft deelt Xbox-designs voor in Animal Crossing: New Horizons

Microsoft deelt Xbox-designs voor in Animal Crossing: New Horizons

Een beetje Xbox in je Switch-game

Microsoft heeft een tweetal custom designs voor in de Switch-game Animal Crossing: New Horizons gedeeld.

Dat deed de Xbox-divisie van het bedrijf via Twitter. De designs kunnen gebruikt worden om op t-shirts in de Switch-game te plaatsen, of bijvoorbeeld aan de muur van het huis te hangen.

Mensen kunnen de designs in de game krijgen door de codes in te voeren in de kledingwinkel van het spel. Achterin de winkel staat een scherm waarin deze codes ingevoerd kunnen worden. Op die manier hoeven geen QR-codes met de Nintendo Switch Online-app te worden gescanned.

Grote bedrijven binnen de game-industrie zijn op social media wel vaker vriendelijk naar elkaar toe. Deze actie is echter look leuk voor Xbox-fans die een Switch en Animal Crossing: New Horizons thuis hebben staan.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • What's next.
 • @Richh

  Phil Spencer in Super Smash Bros.
  Zou niet misstaan tussen al die andere helden!
 • Haha altijd leuk om erbij te hebben in de collectie.
 • Stond op het punt deze game te bestellen, deels voor de MP om met mijn vriendin te spelen. Maar ik denk ; laat ik voor de aardigheid eens checken hoe dit in zijn werk gaat. Maar WTF, kun je serieus maar 1 eiland per Switch aanmaken? Sorry maar dit vind ik echt een schofterige manier van het willen verkopen van meer Switch consoles.
  Wat een onzin zeg, dit zou hetzelfde zijn als je in Stardew Valley maar 1 boerderij aan mag maken waar alle spelers mee samen moeten doen.

  Dealbreaker voor mij, want dit haalt voor mij het doel (samen spelen maar ook ieder voor zich zijn eigen wereld creëren) volledig weg. Sorry Ninty ik wacht wel tot hij afgeprijsd is, heel erg jammer dit.
 • @benjaminben
  Is het "switch" based? En niet gekoppeld per account? Dat vind ik inderdaad wel een beetje vreemd. Zou hetzelfde zijn als je maar 1 Pokémon savefile per switch kon aanmaken.
 • @blue_blade_3

  Ja wat ik overal lees is dat hoe het werkt. Ander accounts moeten ook op het eerst aangemaakte eiland spelen. En co-op kent een leider en een medespeler. Alleen de leider kan heel veel shit doen, de ander wat oppervlakkige dingetjes. Meh.. ik pas voorlopig.
 • @benjaminben
  Dat klinkt niet best. Rare keuze.
 • Gaan jullie deze game nog voorzien van een review?
 • @Unlikely

  Heb IG echt al een hele tijd geen reviews meer zien doen: Ori en Doom ontbreken ook. Serieuze vraag: bloedt IG dood?
 • @barton

  Ja echt he. Hoe zit dat IG, alles goed verder?
 • Ik vind het tof alleen het valt wel een beetje in herhaling. De nook miles opdrachten zijn elke keer hetzelfde. De zelfde insecten en vissen continue. En de eieren ondanks de update wordt je er nog steeds mee doodgegooid.
 • @smaakmaker

  De insecten hangen af van verschillende factoren, de bloemen op je eilamd, de maand, de tijd en bij vissen ook min de bloemen dan.

  Hoe meer verschillende bloemen en kleuren van de bloemen des te meer verschillende insecten.
 • @DefenseForceNL


  Oké dan ga ik binnenkort eens voor nieuwe bloemen regelen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren