1. Vr-ondersteuning komt mogelijk naar Microsoft Flight Simulator

Vr-ondersteuning komt mogelijk naar Microsoft Flight Simulator

Niet direct met lancering

In een interview met AVSIM laat Jorg Neumann, het hoofd van Microsoft Flight Simulator, weten dat zij hun uiterste best gaan doen om vr-ondersteuning toe te voegen aan de game.

In het interview laat hij weten dat het van origine niet het plan was dat Microsoft Flight Simulator een vr-functie zou hebben, maar dat iedereen na de E3-trailer daar wel vanuit ging. Youtuber Pete Wright testte de game al en geeft in een video aan dat de vr-ondersteuning er niet direct bij lancering gaat zijn. Microsoft heeft hem echter wel laten weten dat het “waarschijnlijk later” gaat komen en dat het wellicht een langetermijndoel is.

Tijdens het interview met AVSIM komt het echter iets anders naar voren, “Of het ons lukt om het met de lancering erin te krijgen of niet, kunnen wij nog niet bevestigen, maar wij zijn ons bewust van de wensen van de consument,” aldus Neumann. “Wij gaan proberen het als een prioriteit in te stellen” wordt tevens gemeld. Hieruit lijkt het dus alsof het niet meer een ‘langetermijndoel’ is, maar iets waar Microsoft snel mee bezig wil gaan.

Microsoft Flight Simulator verschijnt in 2020 voor pc en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren