1. Microsoft Flight Simulator-video toont hoe de audio is opgenomen

Microsoft Flight Simulator-video toont hoe de audio is opgenomen

Met een microfoon de lucht in

In een serie van vijf afleveringen worden kijkers meegenomen in het ontwerpproces van Microsoft Flight Simulator. Aflevering 4 hield zich bezig met cockpits en aflevering 3 met aerodynamica. In de nieuwste aflevering wordt er ingegaan op de ontwikkeling van de audio voor de game.

Aflevering 5 is in zijn geheel gewijd aan de ontwikkeling van de audio voor Microsoft Flight Simulator. Van verschillende technische aspecten tot de uitvoering van de opnames een paar duizend meter in de lucht, verschillende onderdelen van het geluidsontwerp komen aan bod. In één van de clips is te zien hoe er een speciale opstelling is gecreëerd om geluid in het vliegtuig op te nemen. Het geluid van de propellers en het geluid van een vliegtuig die voorbij raast wordt ook opgenomen.

Microsoft Flight Simulator

Er wordt niet alleen geluid opgenomen van het vliegtuig zelf, maar natuurlijk ook van de natuur. Hierbij kan gedacht worden aan wind, regen en sneeuw. Zo worden ook geluiden van eventuele omgevingen opgenomen, zoals een druk vliegveld of de rustige natuur van een landingsbaan in een afgelegen gebied.

In Microsoft Flight Simulator is het mogelijk om met vliegtuigen in alle soorten en maten de hele wereld over te vliegen. De game verschijnt in 2020 voor pc en Xbox.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren