1. Xbox 20/20 bevat maandelijks nieuwe info over Xbox-merk

Xbox 20/20 bevat maandelijks nieuwe info over Xbox-merk

Halo Infinite nog altijd voor eind dit jaar gepland

Microsoft heeft Xbox 20/20 aangekondigd, een programmareeks waarmee het bedrijf maandelijks updates geeft over alles rondom Xbox.

De Xbox 20/20-reeks moet fans informeren over alles omtrent Xbox One, de aankomende console Xbox Series X en Game Pass. Het begint aanstaande donderdag met de nieuwe Inside Xbox-livestream, waar Series X-games van third party uitgevers worden getoond. Het is nog niet bekend wat voor uitzending in juni volgt, en in juli toont Microsoft Series X-games van het bedrijf zelf.

Daarnaast laat Microsoft in de aankondigingspost van Xbox 20/20 weten dat het nog altijd van plan is om de Xbox Series X eind dit jaar samen met Halo Infinite te lanceren. Infinite stond gepland voor de Series X-lancering, maar gamers hadden de laatste maanden hun twijfels, onder andere vanwege het coronavirus.

Tot slot deelde Microsoft bij de aankondiging van Xbox 20/20 een korte video. Het geluid en het beginbeeld doen vermoeden dat het gaat om het boot-up scherm van de Xbox Series X, dat spelers te zien en te horen krijgen wanneer ze de console aanzetten. Het is niet bevestigd dat het daadwerkelijk om het boot-up scherm gaat.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Xbox is goed bezig ik hoop ook zo dat ze hun first party line up op orde krijgen. Want hoe ze de rest nu aan pakken klinkt echt als een stap in de goede richting.
  • lekker geluidje in bootupscherm als dat t is.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren