1. Hints wijzen op onthulling nieuwe Xbox-console vanavond

Hints wijzen op onthulling nieuwe Xbox-console vanavond

Project Scarlet wordt vanavond mogelijk onthuld

Microsoft zou vanavond mogelijk zijn nieuwe console(s) kunnen onthullen, zo blijkt uit een aantal tweets van het bedrijf.

Microsoft werkt volgens geruchten al geruime tijd aan de opvolgers van de Xbox One. Er zouden twee consoles uitkomen, met de codenamen Anaconda en Lockhart, en samen zouden ze onder de projectnaam Project Scarlet vallen.

In de countdown-tweets van Microsoft voor E3 zijn nu een aantal geheime codes gevonden. Het gaat om drie berichten: R 255, G 36 en B 0. Samen vormen ze de code '255,36,0', wat de RGB-kleurencode voor Scarlet is. In onderstaande tweet zijn de codes met een pijl gemarkeerd.

Of dit betekent dat Microsoft tijdens zijn E3-persconferentie zijn nieuwe consoles onthult, is niet bekend, maar fans speculeren er op los. Microsoft houdt vanavond om 22:00 uur zijn E3-persconferentie.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren