1. Microsoft houdt binnenkort geen livestream met nieuwe games

Microsoft houdt binnenkort geen livestream met nieuwe games

Ondanks recente geruchten

Er gaan de laatste tijd geruchten dat Microsoft binnenkort een livestream houdt met nieuwe game-aankondigingen. Het bedrijf heeft dit gerucht nu echter de kop in gedrukt.

De afgelopen dagen gaan er geruchten dat, in navolging van Nintendo's Direct-uitzending en Sony's State of Play-livestream, ook Microsoft binnenkort een livestream uitzendt met nieuwe beelden van aankomende games. Insider en journalist Jeff Grubb heeft daarnaast in een podcast laten weten dat hij verwacht dat binnenkort meer wordt getoond van de nieuwe FromSoftware-titel Elden Ring, en veel fans hoopten dat dit in de loop van maart zou gebeuren tijdens een Microsoft-uitzending.

Microsoft's Aaron Greenberg heeft op Twitter gisteren meer duidelijkheid geschept. Hij meldt dat men geen livestream met aankondigingen hoeft te verwachten voorlopig. "Om even de verwachtingen bij te stellen: dit gaat niet gebeuren. Er zijn altijd dingen waar we aan werken, maar niets dat binnenkort uitgezonden wordt en game-aankondigingen of wereldpremières zoals dit bevat."

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Wauw… Wat een non-nieuwsbericht dit.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren