1. Microsoft: Info over nieuwe Forza Horizon op E3

Microsoft: Info over nieuwe Forza Horizon op E3

Forza Horizon 4 lijkt een zekerheidje

Volgens Microsoft komen we meer te weten over een nieuwe Forza Horizon op E3 deze juni.

In een interview met Gamereactor onthulde Fernanda Delgado, hoofd van Xbox in Spanje en Portugal, het nieuws. "Er is veel speculatie over waar de volgende Forza Horizon zich afspeelt en dat vertellen we op E3." Op dit moment is het (Spaanse) artikel niet meer leesbaar, maar InsideGamer kan bevestigen dat het daadwerkelijk op de website stond.

Forza Horizon is de openwereld spin-off van de Forza Motorsport-reeks. Het derde deel verscheen in 2016. De games in de reeks verschijnen op Xbox (One) en Windows 10. Meer informatie over de nieuwe Forza Horizon-game is nog niet bekend.

Forza Horizon 3

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Goh er zal eens geen nieuwe Forza game op het E3 te zien zijn.
 • Fantastisch nieuws
  De Horizon serie vind ik zelf leuker dan de reguliere Forza.
  Ik ben alleen nog steeds bezig met Horizon 3, kan er geen genoeg van krijgen :-)
 • Ik vind de Horizon games altijd wel leuk, maar een jaartje over slaan zou de serie misschien wel goed doen.
 • @MythicZ
  Er zit al 2 jaar tussen elk deel, vind ik lang genoeg ;-)
 • Zeer tof het zal naast Crackdown 3 en Ori 2 hun enige exclusive game zijn op de E3

  Microsoft heeft gewoon problemen.
  1 lopende ips zoals bijvoorbeeld Gears of War voelen ontzettend verouderd aan. Was Gears 4 in Co op aan het spelen maar game kan hedendaags niet meer

  2 Hun studio's die ze hebben kunnen weinig ja behalve het uit poepen van Forza en halo en Gears. Maar RARE ondanks dat ik mij er mee vermaak blijft middelmaat uitkakken. Nou Crackdown 3 wat ik er van hoor gaat dat niet goed komen en State of decay 2 ziet er uit als een ps3 xbox 360 game.

  Ze moeten iets doen aan die exclusives. Koop 3rd party projecten op. En koop studio's op. Want ondanks dat ik de One nu door Sea of thieves veel gebruik. Blijft het erg matig voor de rest. En Sony heeft concurrentie nodig. Maar eigenlijk levert Microsoft een verloren strijd.
 • @kaassouflee30
  Sony heeft qua exclusives/1st-party games concurrentie van Nintendo. :)
 • @Piet S.

  Soms wel maar dit jaar zet Nintendo er tot nu toe bar weinig goede nieuwe games tegenover
 • @kaassouflee30
  Het ligt inderdaad aan het jaar (vorig jaar was 't het jaar van Nintendo, nu lijkt 't het jaar van Sony te worden), maar die concurrentie gaat er natuurlijk wel weer komen als games als Metroid, Pokemon, Bayonetta 3, etc. eraan komen. :)
 • @kaassouflee30
  MS heeft zeker een probleem maar je mag naast Ori, FH3 en Crackdown 3 wel verwachten dat men nu toch wel doorheeft dat er wat bij moet. En er zal vast wel eea aangekondigd worden.

  Btw graag een voorbeeld van een xbox360/ps3game game die in de best mogelijk omstandigheden daadwerkelijk visueel meer impressive/scherper is dan SoD2?
  Inderdaad SoD2 is geen visuele showcase maar jouw statement is echt zwaar overdreven.
 • @xevulutionx

  Gta v
 • @kaassouflee30

  Ik zou zeggen start je 4k tv even op en pak de gameplay beelden via een 4k yt filmpje erbij. Dan heb ik toch echt het idee dat GTA V een game uit de vorige gen is daarbij vergeleken (al zat die dicht tegen het einde). Dat die game meer toeters en bellen heeft is een ander verhaal gezien de opzet. Maar als ik beide in mijn one x gooi dan zie je wel een verschil in bepaalde zaken.
 • Is ook een game uit de vorige gen maar ziet er beter uit dan state of decay 2.

  En of Xbox het leert het blijkt voorlopig niet. Voorlopig pompt Sony God of war eruit. En komt Microsoft ondanks vermakelijk Met het zeer zwakke matige Sea of thieves
 • @kaassouflee30
  Net gameplay teruggeken ven de ps3 versie van gta V en de One x versie van SoD2 en dan is de genleap vrij duidelijk. SoD2 is wel ee wat cartoonygame maar je ziet in de spijkerbroeken het detail van de stof en bij een GTA zijn de blloemstukken nog hoekerig en zitten overal kartels op en aan. Maar goed.

  SOD2 voorbeeld (wel in 4k kijken op je tv) in minuut 1.10 tot 5.00 https://www.youtube.com/watch?v=1TnIGjHa6u0

  GTAV voorbeeld:
  https://www.youtube.com/watch?v=wWVY8ducBG4

  Wat de rest van je verhaal omtrent xbox zijn we het volkomen eens. Ik wacht met smart op volwassen SP ervaringen waar zowel Sony als Nintendo nu meerdere plasjes doen over wat MS zn klandizie voorschotelt. Nu zou ik ook nog tijd tekort komen met alleen het xbox aanbod om alles te spelen wat ik leuk vind, ik vind het geen goed signaal dat men gigantisch achterblijft met nieuw aanbod. Het opfleuren van het oude aanbod is fijne pleister op de wond die ik waardeer maar hoop echt dat men nu doorheeft dat t deze E3 moet gebeuren om wat tegengewicht te geven op excl aanbod.
 • @xevulutionx

  Ik ben bang omdat ze exclusieve marketing rechten hebben aangekocht dat het 1 grote 3rd party show wordt. Als Xbox zo doorgaat vrees ik dat er geen toekomst is voor Xbox.
 • @kaassouflee30
  Dat verhaal heb ik ook gehoord ja. Hopelijk is het een extra. Er zijn natuurlijk nog best aardige troefkaarten in handen want gamepass is een mooi product dat ik al een poosje gebruik naar tevredenheid. De One X is daarnaast een fraai krachtig apparaat wat voldoende capabel is en de backwards comp. met daarbovenop nog een lading enhanced games is mooi. Nu nog het heden en de toekomst op orde brengen en men is objectief gezien weer bij.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren