1. Xbox Game Pass-titels voor oktober bekend

Xbox Game Pass-titels voor oktober bekend

Er volgen waarschijnlijk meer

Microsoft heeft een aantal nieuwe games bekendgemaakt die in oktober op Xbox Game Pass voor pc verschijnen.

Game Pass op pc krijgt de racegame DiRT Rally 2.0, de real-time tactische game Bad North, de simulator Cities: Skylines en open wereld game Saints Row IV. Game Pass op Xbox krijgt ook DiRT Rally 2.0 en Bad North, maar heeft verder een andere selectie; anime-game Jump Force, de metroidvaniaBloodstained: Ritual of the Night en de Lego-game LEGO Worlds.

Er zijn drie variante van Game Pass;allereerst is er de Ultimate-versie, deze kost 12,99 euro per maand. De speler krijgt toegang tot meer dan honderd games voor de pc en console en bevat Xbox Live Gold. Game Pass is ook alleen voor pc beschikbaar. Deze kost normaliter 9,99 euro per maand, maar heeft nu een introductieprijs van 3,99 euro per maand. Game Pass voor Xbox One kost ook 9,99 euro per maand en geeft de gebruiker wederom toegang tot ruim honderd games.

In de vorige ronde werden onder andere Gears 5, Metal Gear Solid HD Edition, Dead Cells en Shadow Warrior 2 toegevoegd aan Game Pass.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren