1. Dit zijn de Xbox Game Pass-titels van september

Dit zijn de Xbox Game Pass-titels van september

Met Gears 5, Metal Gear Solid HD Edition en Shadow Warrior 2

De games die deze maand op Xbox Game Pass verschijnen (en verdwijnen) zijn bekendgemaakt.

Aanstaande vrijdag verschijnt zoals eerder al aangekondigd Gears 5. Het gaat om de Ultimate Edition van de game die spelers eerder toegang geeft - en deze is alleen via Game Pass Ultimate beschikbaar. Op 10 september komt Gears 5 officieel uit en dan verschijnt het spel ook op de reguliere Game Pass. Dit geldt zowel voor Xbox One- als pc-gamers.

Vandaag komt echter al de populaire indiegame Dead Cells uit op de service op Xbox One en pc. Verder verschijnt vandaag ook Metal Gear Solid HD Edition, met daarin ook de tweede en derde game uit de reeks. Deze release is echter alleen voor de Xbox One-versie van Game Pass. Op 6 september volgt op Xbox One Creature in the Well, en op pc komt de game ergens later deze maand uit.

Op 12 september verschijnen op Xbox Game Pass de indiegames Enter the Gungeon en Gonner Blüeberry Edition. Wederom komen deze games ook naar de pc-versie van Game Pass, maar op een nog onbekende datum deze maand. Tot slot ontvangt de pc-versie van Game Pass in september ook Shadow Warrior 2 en Bad North.

In de loop van de maand verdwijnen er ook weer diverse games van Xbox Game Pass, waaronder Onrush, Lego Batman 2, The Maw, Splosion Man, Joy Ride Turbo, Shantae: Half-Genie Hero, Lego Indiana Jones, Split/Second, Ninja Gaiden Black en TheHunter: Call of the Wild.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Nog bezig met Devil may cry 5. Wat een aangename verassing is die game!
    Voor iedereen met gamepass echt een dikke aanrader om een keer te proberen.
  • @Robskeee
    Daar sluit ik mij volledig bij aan! Deze avond toch maar eens een game pass voor de pc aangeschaft. Voor slechts een paar euro kun je geweldige trippel A's, dubbel A's en indies spelen. Ik ben voorlopig nog wel even zoet met wat ik in de downloadlijst heb staan.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren