1. Microsoft maakt meer bekend over Xbox FanFest op E3 2018

Microsoft maakt meer bekend over Xbox FanFest op E3 2018

Microsoft heeft meer informatie vrijgegeven over het Xbox FanFest dat plaatsvindt tijdens E3 2018. Tijdens de tweede aflevering van Inside Xbox praat de ontwikkelaar over het aankomende evenement.

Het bedrijf laat weten dat het evenement, dat op zondag 10 en maandag 11 juni vlak voor E3 wordt gehouden, plaats biedt voor vierhonderd Xbox-fans. Toegangskaarten voor Xbox FanFest kosten 45 dollar en aanwezige fans krijgen een gratis goodiebag met onder meer een Xbox-jersey en een 2TB Sea of Thieves Seagate harde schijf, die bovendien oplicht wanneer het donker is. Wat het pakket verder bevat moeten bezoekers zelf achter komen, want Microsoft heeft besloten om dat liever geheim te houden.

Bewonderaars die zich inschrijven voor het evenement worden door middel van een willekeurige loting geselecteerd door Microsoft en ontvangen twee kaartjes. Fans die ouder zijn dan 20 jaar en een een Xbox Live-gamertag hebben kunnen zich via een vooralsnog onaangekondigde website inschrijven. Duizend gelukkigen worden bovendien uitgenodigd om de exclusieve persconferentie op E3 bij te wonen. Deze is namelijk alleen voor genodigden.

Fans kunnen zich voor beide kaartjes inschrijven, maar deelnemers die een kaartje voor het FanFest hebben gewonnen kunnen helaas niet naar de persconferentie.

Xbox FanFest vindt op zondag 10 en maandag 11 juni plaats. Bekijk hier voor meer informatie over het evenement.

Dit artikel delen

Over de auteur

Bob van der Laan Speelt voornamelijk op PS4. Gek op games als Fifa, GTA, Assassin's Creed, Fortnite: Battle Royale, CoD, BF, Rocket League, Football Manager, Uncharted en Far Cry.

Reacties

  • Stiekem ben ik ook alweer aan 't aftellen richting de E3. Voor mij één van de hoogtepuntjes van 't jaar!
  • @Gaaiz - eigenlijk is het al teleurstellend sinds 1995, dus kijk er niet enorm naar uit meer.
  • @SmartTies, misschien teleurstellend. Maar kijk toch graag waar ze mee komen. Ik tel ook alweer af.
  • Aangezien er geruchten gaab dat ze vooral veel marketing rechten hebben. Verwacht ik weer een hoop 3rd party games En lost Xbox hun first party probleem niet op. Maar ik hoop er naast te zitten
  • @kaassouflee30

    Verkoop je je Xbox toch weer
  • @Stickie

    Vermaak mij prima met sea of thieves

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren