1. Microsoft maakt Xbox Series X-koelkast

Microsoft maakt Xbox Series X-koelkast

Inclusief geluid en licht

Microsoft heeft werkende Xbox Series X-koelkasten naar media en celebrities gestuurd.

Zo plaatste Snoop Dog op Instagram dat hij een koelkast van Microsoft heeft ontvangen en verscheen deze ook op het YouTube-kanaal van iJustine. De koelkast werd geleverd in een grote versie van de Xbox Series X-verpakking.

De koelkast zelf is afgewerkt met een lichtgevende aanknop, een diskgleuf als handvat en groen licht aan de binnenzijde. Bij het openen is ook een geluidseffect te horen, afkomstig van een speaker aan de linkerzijde.

In totaal zijn drie Xbox Series X-koelkasten gemaakt. In de video onthult iJustine dat het derde exemplaar wordt weggegeven op Twitter.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Mooi om te zien dat ze zelfspot hebben. Alle drie de console boeren overigens.
 • @Meta_coola

  In welke zin Sony en Nintendo dan?

  Sony met PS5 'komt met eigen tv meubel'

  Nintendo met een nieuwe versie van de Switch 'In store till March 2021, aaaaand a while after that 😝'
 • @benjaminben

  Met wat Sony de laatste tijd doet, moeten er geen grapjes meer gemaakt worden. Dikke amateurs! Met de nieuwe Xbox, waar we geen enkel kritiekpuntje kunnen vinden, is het leuker om een grapje te maken. Microsoft doet dit ook bij deze weer foutloos en perfect!

  Geweldige grap!
 • @Don Carpaccio Het is ook wel echt een mooie koelkast. Je kan zien dat Microsoft heel klantvriendelijk is!
 • @Don Carpaccio
  Geen enkel kritiekpuntje? Ik kan er zo een zooi noemen. Bijvoorbeeld een next gen titel leveren met launch.

  De marketingmachine is goed, maar Sony heeft deze in principe niet nodig. Al ben ik van mening dat het nog best wel consequenties kan gaan krijgen door 'the waiting game' te spelen. Je ziet overal op fora PS minded mensen turnen en voor voorlopig een Series S halen. X ook nog wel maar vooral de prijs van de S schijnt voor een tijdelijke PS5 loze periode de overstap te rechtvaardigen. Wat als Game pass lijkt aan te slaan bij deze personen?
 • @SmartTies

  Don bedoelt dit denk ik sarcastisch. De beste jongen hangt momenteel behoorlijk de Sony-fanboy uit namelijk, of is in ieder geval ontzettend anti-Microsoft. Noem vooral Phil Spencer niet in zijn bijzijn.
 • @barton

  Er is onlangs een Phil Spencer member verschenen die hier behoorlijk in karakter blijft. Vind hem echt fantastisch, maar ik gok dat Meta's fangedrag mede verantwoordelijk is voor zijn creatie 😁
 • @barton
  Ouch… Slecht geslapen. Ik las zelfs over zijn nick heen, maar het is inderdaad die paupergast.
 • Nog steeds kleiner dan de PS5 :P
 • @Snuivert lol
 • Best een grappige actie beetje zelfspot moet altijd kunnen vind ik
 • Dit doen ze gewoon waanzinnig goed, ik heb een PS5 besteld maar die marketing van xbox is zo goed! Dat is de vriendenclub met humor wqar je bij wilt horen :)
 • Haalt mij bijna over een XBOX aan te schaffen…
  Echter heb ik een PC met Windows 10, dus zolang ze games erop blijven leveren (wat zij zullen doen, want Microsoft focust zich op een service) zal ik geen XBOX halen, lol.

  Toch eigenlijk wel een perfecte generatie voor dedicated gamers in het voorschiet, imo. De huidige verdeling en concurrentie is goed.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren