1. Microsoft onthult 'Optimized for Series X'-logo

Microsoft onthult 'Optimized for Series X'-logo

Ook te zien tijdens Inside Xbox-presentatie

Het optimized-logo voor de Xbox Series X is onthuld. Microsoft deelde het logo op Twitter.

Vanmiddag laat Xbox nieuwe beelden zien van third party-games die op de Xbox Series X moet gaan uitkomen. Microsoft heeft nu een tipje van de sluier gegeven door het optimized-logo voor de Xbox Series X te onthullen.

Het bedrijf stelt dat we het logo vaak gaan zien tijdens de presentatie. Welke games er getoond worden is nog niet bekend. Wat wel al bekend is, is dat Microsoft heeft 'beloofd' dat er geen exclusieve titels gaan zijn voor de lancering van de Xbox Series X.

Dat klinkt erger dan het is, want wat het bedrijf wil zeggen, is dat de games die op de volgende generatie uitkomen ook gespeeld kunnen worden op de huidige Xbox One's.

De Xbox Series X komt dit najaar uit.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dennis Mons Contentcoördinator/hoofdredactie voor InsideGamer.nl en een beetje van alles en nog wat bij de rest van die game-apies hier op de redactie. Dol op action/adventure, arcaderacers, turn based strategy, stealthgames en Tetris. Metalhead maar ook liefhebber van folk, klassiek en blues. En speel verdomd veel pool (9-ball & 8-ball).

Reacties

 • Maar dat is een Rupee! Blasfemie! De straat op!

  Nu serieus: lelijk logo, net als de naam en originele logo. Console vind ik wel weer mooi. Team grafisch ontwerp en marketing mag de deur uit wat mij betreft.
 • @gertjun
  Ik vind de branding van het Xbox-merk nou juist erg mooi. Dit label is niet zo heel mooi, maar misschien kunnen de ontwerpers daar niets aan doen. Soms wil het management iets wat grafisch gezien iets dat niet echt mooi is, maar wel opvalt en praktisch is.
 • Het 'logo' van de XSX klopt dus. Het label is denk ik gewoon gemaakt om op te vallen, niet om heel mooi zijn.
 • Vind dit label wel nice. Met een beetje fantasie kan je de vorm van de console zelf, onder een bepaalde hoek, erin zien.

  Het logo los is niet erg speciaal, maar communiceert wel duidelijk, wat belangrijk gaat zijn met de onnavolgbare naamgeving. In combinatie met grafische elementen zoals in dit label, snap ik wel waar ze voor gaan.
 • @That Mr Awesome Nu je het zegt. Ik kan de 'console' in het logo nu niet meer niet zien haha.
 • @That Mr Awesome
  Grappig, eerst dacht ik meh.. Maar nu ik de console zie denk ik cool!
 • @That Mr Awesome
  Goh, was mij ook niet opgevallen. Maar nu inderdaad niet meer te vergeten.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren