1. Microsoft onthult Bang & Olufsen-headset voor Xbox-platformen

Microsoft onthult Bang & Olufsen-headset voor Xbox-platformen

Eerste product in Designed for Xbox-lijn

Microsoft heeft de Beoplay Portal-headset voor Xbox-platformen onthuld. De headset wordt gemaakt door het Deense techbedrijf Bang & Olufson.

De Beoplay Portal kan via 2,4 GHz wifi verbinden met Xbox Series X en S en xbox One, maar werkt ook op pc en andere apparaten met ondersteuning voor bluetooth 5.1 en aptX Adaptive, een bluetooth-alternatief van Qualcomm. 

Volgens Microsoft gaat de headset twaalf uur mee wanneer deze wordt gebruikt op Xbox-consoles en duurt het laden zo'n drie uur. Via bluetooth moet de accuduur dubbel zo lang zijn.

De Beoplay Portal bevat ook een 'virtuele microfoonarm', waarmee het zonder een daadwerkelijke microfoonarm spraak registreert. Verder kunnen gebruikers via de bijbehorende applicatie van Bang & Olufson het geluid van de koptelefoon aanpassen, waaronder speciale instellingen voor shooters en rpg's.

De headset kost zo'n 499 euro en betreft het eerste product in de Designed for Xbox-lijn, laat Microsoft weten. Producten in de lijn kennen specifieke eigenschappen en extra's voor Xbox-consoles.

De Beoplay Portal is vanaf vandaag verkrijgbaar.

Xbox

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Haha 500 piek? Doe normaal. Ik wil hem echter wel graag hebben.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren