1. Releasedatum stond op Xbox Series X-website, maar 'is incorrect'

Releasedatum stond op Xbox Series X-website, maar 'is incorrect'

Is het een fout of een lek?

Op de website van Xbox Series X stond kort een releasedatum van Thanksgiving dit jaar. Microsoft heeft dit vervolgens weer verwijderd.

Op de Amerikaanse website van de Xbox Series X stond kort "verschijnt op Thanksgiving 2020" - dat op 26 november wordt gevierd in de Verenigde Staten. Kort daarna werd dit er afgehaald en vervangen met "Feestdagen 2020".

Microsoft's Larry Hryb laat weten dat het een incorrecte lanceringsdatum was. "We willen rond de feestdagen van 2020 lanceren." Dat sluit bovengenoemde releasedatum natuurlijk nog steeds niet uit. Of die datum correct was en gewoonweg nog niet naar buiten gebracht mocht worden, of zoals Microsoft aangeeft echt incorrect, is niet bekend.

Eerder deze week werden alle specificaties van de Xbox Series X onthuld: bekijk ze hier. Gisteren werden ook de specs van de PlayStation 5 uit de doeken gedaan. Beide consoles moeten voor zover bekend eind dit jaar beschikbaar komen.

Xbox Series X

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Jammer, twijfel tussen het upgraden van mijn PC deze zomer of XSX. Over de PS5 denk ik niet eens na.

  EDIT: Het blijft apart dat de reacties nog steeds op nul blijven staan bij één reactie en dat dit nog steeds niet opgelost is. Ik denk dat jullie gewoon de index van de comment in een Array laten zien, geen idee hoe jullie dit doen, maar er gaat iets mis.
 • @CerandoX.nl Ja ook het melding systeem klopt niet. Er is technisch nog veel niet in orde. Tijd dat er iemand naar gaat kijken want deze problemen spelen al heel erg lang.

  En ik koop ze allebei denk ik.
 • @smaakmaker
  De reacties staan denk ik in een Array en een Array begint bij een index van 0. Ik dacht dat er daar naar gekeken werd, maar als er twee reacties staan klopt het weer wel en staat er een 2. Dus misschien doen ze het op een andere manier, maar als ze gewoon naar de length van de Array(s) kijken dan gaat het altijd goed.
 • @CerandoX.nl
  Very unlikely. De comments staan in een db, het is onnodig om die ff allemaal in memory te laden om dan naar een index? te kijken om de hoeveelheid comments weer te geven. Verder hoeft het niet zo te zijn dat de index van een array vanaf 0 begint, hangt af van de implementatie van een array in een programmeertaal.

  Kan gewoon zijn dat de frontpage gecached wordt en slechts ieder uur (of na het publiceren van een nieuw artikel) geupdate wordt. Iig, de site heeft mankementen die al lang verholpen zouden moeten zijn.
 • @capt-hb
  Klopt inderdaad. Stom van mij ik ging er vanuit dat je op de pagina zelf zat, waar de reacties dus al opgehaald worden, maar je zit een niveau hoger.

  Misschien zijn het twee DB’s die gesynced worden om de zoveel tijd.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren