1. Microsoft opent Tokyo Game Show met Xbox Showcase

Microsoft opent Tokyo Game Show met Xbox Showcase

Het complete livesteamschema is bekendgemaakt

Het volledige schema van de Tokyo Game Show van dit jaar is online geplaatst. Daaruit blijkt dat Microsoft de show opent met een Xbox Showcase.

De Tokyo Game Show wordt dit jaar vanwege het coronavirus alleen online gehouden via livestreams en heet dan ook TGS 2020 Online. De online beurs begint op 24 september met Microsofts Xbox Showcase. Wat het bedrijf precies laat zien is nog niet bekend, maar het lijkt waarschijnlijk dat de aankomende Xbox Series X wordt uitgelicht.

Veel andere, voornamelijk Japanse, uitgevers houden gedurende TGS 2020 Online livestreams. Zo toont Capcom onder andere Resident Evil Village, toont Square Enix onder andere Babylon's Fall, Kingdom Hearts: Melody of Memory en Collection of Saga: Final Fantasy Legend en heeft Level-5 de mobiele game Ni No Kuni: Cross Worlds klaarstaan.

Het volledige schema is hieronder te bekijken. In Japan loopt men zeven uur voor op Nederland en en België, dus men moet zeven uur van de tijden in het schema aftrekken als men in Nederland of België woont. Zo wordt de Xbox-presentatie bijvoorbeeld op 24 september om 14:00 uur Nederlandse tijd uitgezonden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Leuk, ben benieuwd! Zal dan 4 weken dáárna tóch eindelijk een prijs bekend gemaakt worden? 😛
  • @Rickieboy649
    Ik denk dat ze de prijs eerder gaan prijsgeven in een eigen event of streaming.

    TGS is een vreemde plaats om de prijs van xbox als eerste te tonen.
  • @Jowy daar heb ik dan weer helemaal geen verstand van 😉 Waarom is het een vreemde plaats om de prijs als eerste te tonen? Gebeurt dat altijd in een eigen event dan? Zoals de E3 vroeger, werd daar bijvoorbeeld nooit een prijs bekend gemaakt?
  • @Rickieboy649
    Omdat tokyo gameshow vooral gericht is op de japanse markt. E3 is/was idd de ideale plaats voor zo'n aankondigingen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren