1. Microsoft: 'Schroef verwachtingen voor Game Awards rondom Xbox terug'

Microsoft: 'Schroef verwachtingen voor Game Awards rondom Xbox terug'

Verwacht geen legendarische Xbox-aankondiging

Aaron Greenberg, general manager bij Microsoft, roept op Twitter op om de verwachtingen voor The Game Awards 2020 rondom Xbox terug te schroeven.

"Je ziet ons en onze socialmediakanalen The Game Awards promoten", zegt Greenberg op Twitter. "Ik hoop dat je de industrie steunt en kijkt. Hoewel we een aantal momenten in de show hebben, zou ik verwachtingen ver terugschroeven ten opzichte van speculatie die ik zie, zeker vergeleken met hoe groots we vorig jaar uitpakten."

Gisteren blikte Microsoft het vooruit op 2021 en noemde dat de het een aantal 'verrassingen' in petto heeft voor The Game Awards. Ook hintte journalist Jeff Grubb naar een Xbox-aankondiging.

Vorig jaar onthulde Microsoft de Xbox Series X tijdens de awardshow. The Game Awards 2020 zijn vanaf vanavond om 00:30 uur Nederlandse tijd te bekijken en duren ongeveer drie uur.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ah nou dat deed ik eigenlijk al omdat MS wel vaker wat blufferig van de toren blaast. Dat nu Greenberg zelf vraagt de verwachtingen te temperen zegt mij dat ik vrijwel niets hoef te verwachten. Het geeft op zich ook helemaal niet want genoeg te spelen.
 • @xevulutionx of hij heeft zijn lesje geleerd of Microsoft heeft daadwerkelijk niks te laten zien
 • Dat is dan slecht nieuws. Microsoft kan echt wel even wat goed nieuws gebruiken na het hele Halo Infinite verhaal en het feit dat op dit moment veel games beter draaien op de console van de concurrent terwijl de hardware van Series X toch echt superieur zou moeten zijn. Er gingen wilde geruchten over de aankondiging van een nieuwe Perfect Dark, maar dat lijkt er dus niet in te zitten. Benieuwd wat ze dan wel aan gaan kondigen. Toch altijd leuk deze shows. Verwacht wel één knaller wat games betreft.
 • Bewaar het goede nieuws voor als je een product te verkopen hebt. Next gen is begonnen, maar de enige plek waar je een console kunt krijgen is via scalpers voor dubbele prijzen op internet.
 • Tja.. Sony games domineren het.
 • @san5324

  Qua nieuwe aankondigingen? Ik betwijfel het. Al kan de ps5 wel wat goede aankondigingen gebruiken.

  Persoonlijk verwacht ik amper goede aankondigingen. Maakt niet uit welke partij.
 • @Ramirez
  Ze hebben voor 2021 eigenlijk geen nieuwe aankondigingen meer nodig…

  Gameplaybeelden van al aangekondigde games zou wel cool zijn
 • @Jowy met alleen gow heb je niks anders meer nodig
 • @san5324

  Het heeft vooralsnog de beste line up al is die ook karig ( al is dat met het begin van een nieuwe gen altijd zo. Kijkend naar PS2 , PS3 en PS4 heeft Sony over de gehele linie de beste line up van launch tot eind van de generatie)
 • Best lullig voor de mensen met een Xbox one series x.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren