1. Microsoft stopt met 'maandelijkse' update Xbox 20/20

Microsoft stopt met 'maandelijkse' update Xbox 20/20

Een heroverweging

Microsoft stopt met de merknaam 'Xbox 20/20' voor zijn maandelijkse shows rond de Xbox Series X. Dat blijkt uit een update voor een blogpost van het bedrijf.

Microsoft kondigde het initiatief eerder dit jaar aan, met de belofte om maandelijks meer informatie te delen over nieuwe games en hardware. "Deze maandelijkse momenten vinden in de rest van het jaar plaats en zijn een manier voor ons om met jullie te verbinden en te vieren wat er aankomt voor de volgende generatie van gaming", zei Microsoft op dat moment.

Nu wordt het format van maandelijkse updates dus opzij gezet en wordt ook de merknaam 'Xbox 20/20' niet meer gebruikt. "Het impliceerde dat we informatie maar op één manier zouden delen, via een maandelijkse show. We hebben zo veel nieuws te delen over de Xbox Series X", zegt Microsoft in de blogpost. "We gaan dat nieuws op verschillende manieren delen. Soms is het een speciale show, YouTube-video's, samenwerkingen met anderen, of het delen van nieuws via Xbox Wire. We willen flexibel blijven in hoe we met jullie verbinden."

De maandelijkse shows begonnen in mei met een showcase vol games van derde partijen. Juni werd zonder aankondiging overgeslagen. In juli werden de exclusieve games van Microsoft in het zonnetje gezet.

Dit artikel delen

Over de auteur

Erik Nusselder Redacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Reacties

  • Goed zo, weg met dat onduidelijke format.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren