1. 'Microsoft zendt dit voorjaar meerdere streams met nieuwe games uit'

'Microsoft zendt dit voorjaar meerdere streams met nieuwe games uit'

Deze zouden in maart, april, mei en juni worden gehouden

Microsoft zou dit voorjaar meerdere online evenementen organiseren waarin het nieuwe games aankondigt.

Eind vorige maand liet betrouwbare Microsoft-journalist Paul Thurrott al weten dat Microsoft op 23 maart een 'wat is er nieuw qua games'-evenement zou organiseren. Inmiddels claimt Windows Central van bronnen te hebben vernomen dat het evenement is verplaatst naar 26 maart. 

Windows Central claimt dat het vrij zeker is van zijn zaak en dat het evenement mogelijk op technologie en platforms is gericht, en dat het "kleinere game-aankondigingen of meer" kan bevatten. Games die dit jaar of later naar Xbox-consoles komen zouden daar ook onder kunnen vallen.

Windows Central-redacteur Daniel Rubino meldde vervolgens op Twitter dat Microsoft ook in april, mei en juni grote aankondigingen wil maken. "In plaats van één groot evenement, wil het bedrijf kleinere evenementen organiseren zodat ze het huidige momentum kunnen vasthouden."

Vorige week liet Jason Ronald van Xbox tijdens een podcast al weten dat nog niet alle games die dit jaar op Xbox-systemen uitkomen zijn onthuld. Mogelijk is Microsoft dus van plan dit tijdens een van bovengenoemde evenementen te doen. Het bedrijf heeft zelf nog niet bevestigd dat het meer evenementen uitzendt.

Xbox Series X

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren