1. Microtransacties Cyberpunk 2077 blijven beperkt tot multiplayermodus

Microtransacties Cyberpunk 2077 blijven beperkt tot multiplayermodus

CD projekt Red heeft opheldering

De microtransacties in Cyberpunk 2077 blijven beperkt tot de multiplayermodus van de game. Dat benadrukt CD Projekt Red op Twitter.

Recent ontstond verwarring rondom het onderwerp vanwege een investeerdersupdate door CEOAdam Kiciński, die aangaf dat het bedrijf 'niet agressief' wil zijn, maar wel plannen heeft voor microtransacties'

"Ik probeer niet cynisch te zijn of iets te verbergen; het gaat allemaal om waarde creëren. Dat geldt ook voor onze singleplayergames: we willen dat spelers blij zijn wanneer ze geld aan onze producten uitgeven.

En dat geldt ook voor microtransacties: je kunt ze natuurlijk verwachten en CD Projekt is een geweldige plek om dingen te verkopen, maar het zal niet agressief zijn. Het zal gamers niet overstuur, maar blij maken. Althans, dat is ons doel."

Op sociale media ontstond ophef over de mogelijke hint naar microtransacties in Cyberpunk 2077, maar het officiële Twitter-kanaal benadrukte dat dit niet het geval is. Het de 'losstaande' multiplayermodus bevat wel 'een aantal' microtransacties. De ontwikkelaar heeft echter nog niet onthuld wat de modus exact inhoudt.

Cyberpunk 2077 verschijnt op 19 november voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Een versie voor de next-gen consoles wordt later beschikbaar.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Kan ik mee leven, ga het toch niet veel online spelen. Dus dat scheelt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren