1. Mike Pondsmith vertelt over de fictionele wereld van Cyberpunk

Mike Pondsmith vertelt over de fictionele wereld van Cyberpunk

De bedenker van het rpg-bordspel Cyberpunk 2020 vertelt in een interview met Gamespot over de fictionele wereld van Cyberpunk en zijn samenwerking met CD Projekt Red voor de game.

Hij vertelt hoe hij zijn perceptie van de fictionele wereld in verschillende vergaderingen moest uitleggen en waar personages zo van dag tot dag mee bezig waren. Door het uitvoerig bespreken van Cyberpunk 2020 in verschillende gesprekken staat de game Cyberpunk 2077 dichtbij zijn opvattingen.

Hiernaast vertelt hij ook over de rpg-elementen en verschillende klassen die in de game moeten voorkomen. Zo zijn er de 'Netrunners'. Dit zijn mensen die de vaardigheid bezitten om technologische systemen binnen te dringen en worden door Pondsmith samengevat als "Digital Indiana Jones' ". Netrunners zijn niet alleen goedaardig, aangezien ze door Pondsmith ook worden bestempeld als dieven. Pondsmith heeft het in de video nog veel meer over het universum van Cyberpunk.

Cyberpunk 2077 moet naar deze deze generatie consoles komen, maar het is nog niet zeker wanneer de game moet uitkomen. Pondsmith heeft in een eerder interview gezegd dat hij het liefst heeft dat de ontwikkelaar nog tot 2020 wacht met het uitbrengen van de game.

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren